Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Sfatul important pe care Ștefan Bănică i l-a dat fiului cel mare, Radu: „Mi l-a dat și mama”

Sfatul important pe care Ștefan Bănică i l-a dat fiului cel mare, Radu: „Mi l-a dat și mama”

de Andra Stana,

Radu Bănică încearcă din răsputeri să muncească în așa fel încât părinții săi să se mândrească cu el. Tânărul crede că este o onoare faptul că tatăl lui este celebru. Radu, pe care l-ați putut vedea la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1) a dezvăluit care a fost sfatul pe care i l-a dat Ștefan Bănică. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a mărturisit că același lucru i l-a spus și mama lui, Camelia Constantinescu.

Radu Ștefan Bănică a recunoscut că nu îi este ușor ca tatăl său să fie celebru, iar această presiune îl determină să muncească mult pentru a nu-l dezamăgi. Tânărul a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre cum este să fie băiatul lui Ștefan Bănică.

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei”, a declarat Radu Ștefan Bănică, citat de Libertatea.

Fiul cel mare al juratului de la X Factor a mai spus ce sfat i-a dat tatăl său, același sfat l-a primit și de la mama sa.

„Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru sursa citată.

Ce relație are Ștefan Bănică cu fiul lui cel mare, Radu

Într-un interviu mai vechi, Radu Ștefan a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său. Radu menționa atunci că una dintre dorințele sale este să aibă o carieră precum cea tatălui și a bunicului său.

Fiul lui Bănică a declarat că este foarte apropiat de artist. Mai mult, el a explicat că, de fiecare dată când au timp liber, ei preferă să iasă împreună. O altă pasiune comună o reprezintă călătoriile.

„Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații.

Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac. Nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg. Iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume.

E o mândrie pentru mine să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult. Dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”, a povestit fiul celebrului jurat de la X Factor pentru revista VIVA!.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton