Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ştefan Bănică şi Andreea Marin şi-au spus adio

Ştefan Bănică şi Andreea Marin şi-au spus adio

de Redactia Tvmania

După şapte ani de căsnicie, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au anunţat că nu mai pot continua să formeze o familie. Conform informaţiilor deţinute de agentiadepresamondena.ro, cei doi ar fi divorţat deja, departe de ochii presei, la notar. Ce se ştie însă sigur este mesajul, comun de altfel, pe care cele două vedete l-au trimis prin intermediul reţelei Facebook.

„După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreuna şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.

Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”, au scris Andreea şi Ştefan pe paginile lor de Facebook.

Zvonurile au fost confirmate

Divorţul lor vine după ce mai multe declaraţii ale Andreei au făcut vâlvă în presă.

”Un divorţ nu trebuie să te dărâme! Eu sunt trecută deja printr-o astfel de experienţă, sunt încă în viaţă şi iată că nu e imposibil să-ţi refaci viaţa şi să ai o familie, să ai copii. Şi atâta vreme cât un divorţ nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urma nu e ceva atât de important cum este sănătatea”, declara Andreea Marin anul trecut.

„Aştept o mare schimbare în viaţa mea şi mi-o doresc”

Pe final de 2012, Andreea Marin a spus, într-un interviu acordat Danei Rogoz, ce îşi doreşte de Crăciun şi care sunt cele 3 dorinţe pe care şi le-a pus pentru noul an.

“De Crăciun îmi doresc pur şi simplu linişte şi să fiu cu cei dragi, pentru că lucrurile vin şi pleacă. Iar pentru 2013 nu am trei dorinţe, am una singură: aştept o mare schimbare în viaţa mea şi mi-o doresc. Nu spun mai mult deocamdată”.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în secret în prima lună a anului 2006. Pe 15 decembrie 2007, Andreea Marin i-a dat naştere Violetei. În ultima perioadă, fosta „Zână a surprizelor” s-a dedicat proiectului „Şcoala mamelor”, care le ajută pe femeile aflate în situaţii limită.

Citeşte şi: Andreea Marin vrea să revină la tv… în Spania

FOTO: Ştefan Bănică cântă, joacă şi prezintă

Ce îşi doreşte Andreea Marin Bănică de la 2013

Andreea Marin Bănică s-a operat, din nou, în Turcia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton