Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Floroaica (Lia – Soția soțului meu), între filmări și vacanțe. „Din păcate timp nu mai este”. EXCLUSIV

Ștefan Floroaica (Lia – Soția soțului meu), între filmări și vacanțe. „Din păcate timp nu mai este”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

Aflat la primul său rol într-un serial de televiziunie, Ștefan Floroaica se concentrează asupra filmărilor pentru „Lia – soția soțului meu”. Cel de-al doilea sezon al producției difuzate de Antena 1 începe pe 24 august, iar cel care îl interprtează pe Petru Vornicu este extrem de încântat de ceea ce face, chiar dacă are un program încărcat. Asta nu înseamnă că nu a avut parte și de vacanță...

La cinci ani după ce a devenit cunoscut ca semifinalist al primului sezon din „Exatlon”, unde a concurat pentru „Războinici”, Ștefan Floroaica și-a împlinit visul din copilărie, acela de a deveni actor. Astfel, el interprtează rolul principal masculin în serialul „Lia – soția soțului meu”, produs de Ruxandra Ion și difuzat la Antena 1. Sezonul 2 al acestei producții va intra pe post din 24 august, iar Ștefan ne-a dat mai multe detalii despre ce vom vedea, dar și despre recenta sa vacanță din Croația…

Alături de Lia și Alice, personajul tău formează în serialul difuzat de Antena 1 un… triunghi amoros, forma geometrică preferată de producțiile de acest gen. Cât de bine te înțelegi tu cu Geometria, în viața reală?

Întâmplător, mie chiar mi-a plăcut geometria, dar recunosc că triunghiul amoros n-am avut ocazia să-l studiez în viaţa reală. Pot să spun, în schimb, că în cel de-al doilea sezon „Lia – Soţia soţului meu”, problemele cu acest triunghi devin mult mai complicate; atât de complicate încât i-ar da bătăi de cap chiar şi unui profesor de matematică. (râde)

Și ce se întâmplă cu Petru, Alice și Lia în sezonul 2 al serialului?

Toate secvenţele în care apărem noi trei sunt intense,  dar dacă ar fi să aleg una, m-aş duce cu gândul la o secvenţă din sezonul care tocmai începe pe 24 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. Vă dau doar contextul, ca să nu fie un spoiler – Petru, Lia şi Alice într-o ipostaza inedită. Uitaţi-vă la sezonul doi!

lia-sotia-sotului-meu-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cât de mult de râde în pauze, la filmări?

Ooo… da, se râde mult la filmări. Chiar avem nevoie de energia asta, pentru că sunt zile când stăm pe set şi câte 12 ore. Dintre toţi, cel mai amuzant consider că este Vlad Gherman. Oricând este prin preajmă se râde mult, e o plăcere să lucrezi cu el, ca de altfel, cu întreaga echipă.

Ce ai descoperit nou la tine, jucând în această producție?

Este primul meu proiect de acest gen şi de o asemenea anvergură, aşa că totul este nou pentru mine! În primul rând, am înţeles că pot să fac meseria asta, că pot să fiu un om de echipă şi că pot să fiu profesionist.

Cât de mult timp petreci împreună cuceilalți actori și dincolo de platourile de filmare?

Petrecem atât de mult timp pe platou, încât nu mai e nevoie să ne vedem şi în afara lui. Asta ar însemna realmente să dorm şi să mă trezesc alături de colegii mei.

Cum a fost în vacanță?

Prima zi de vacanţă mi-am petrecut-o la Constanţa, unde am avut un concurs de Jiujitsu, pe care l-am şi câştigat. Şi acum tocmai ce m-am întors din Croaţia unde a fost cum altfel dacă nu minunat.

Mai există și alte planuri de vacanță pentru vara aceasta?

Planuri ar fi, din păcate timp nu mai este.

Ce alte producții te țin în fața ecranelor? Când mai ai timp ..

Momentan nu mă uit la nimic, dar aştept să înceapă „America Express”, pentru ca-s foarte curios cum se vor descurca echipele din acest sezon.

Cum se anunță toamna aceasta pentru voi? În ce alte proiecte vă veți mai implica?

Cum spuneam, filmarile pentru „Lia – Soţia Soţului meu” îmi ocupă foarte mult din timp şi tocmai de aceea mi-e foarte greu să mă mai dedic unui alt proiect. Încerc să mai strecor câteva proiecte pe partea de online, unde lucrurile sunt mai flexibile, atunci când pot.

Foto: Instagram

stefan-floroaica-1-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton