Homepage  / Vedete

Ștefan Hrușcă: „Dacă nu era Adrian Păunescu, aș fi rămas învățător la Borșa”

Ștefan Hrușcă: „Dacă nu era Adrian Păunescu, aș fi rămas învățător la Borșa”

de Redactia Tvmania

Sâmbăta aceasta, pe 30 mai, de la ora 13.00, invitatul Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe” (Antena Stars) este Ștefan Hrușcă. Artistul va vorbi despre începuturile carierei sale, familie și planuri de viitor.

Stefan Hrusca

„Dacă nu era Adrian Păunescu, aș fi rămas învățător la Borșa”, îi mărturisește Hrușcă Florentinei Fântânaru. ”Mie-mi place să spun asta.”

Stefan Hrusca

Sunt amintiri pe care Hrușcă le-a luat cu el odată cu stabilirea în Canada. Acolo și-a întemeiat un cămin, iar peste doi ani face 25 de ani de când s-a căsătorit. Spune glumind că, dacă soția i-ar cere să facă nuntă și în România, ar accepta.

Despre cei doi copii ai săi artistul povestește că adoră mâncarea românească și că obișnuiește să le gătească sarmale, ciorbă de fasole cu ciolan afumat sau mămăligă cu brânză, pe care fiul său o mânâncă și rece, a doua zi.

Despre toate acestea, dar și despre planuri de viitor, concertul pe care îl pregătește în această vară în România, pierderea mamei și frumusețea de a rămâne modest, deși a cunoscut succesul, Ștefan Hrușcă va vorbi sâmbătă la „Dincolo de aparențe” pe Antena Stars.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton