Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Mesajul transmis de soția lui de pe patul de spital

Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Mesajul transmis de soția lui de pe patul de spital
8

de Roxana Mirea,

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, de la Pro TV, a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona Stan, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a transmis primul mesaj de pe patul de spital. Cântărețul și soția lui mai au o fiică, pe Elif.

Ștefan Stan, tată pentru a doua oară

Ștefan Stan este în culmea fericirii pentru că a devenit tată pentru a doua oară. El și soția lui trec prin clipe magice, având în vedere că familia lor s-a mărit cu încă un membru. Simona a făcut primele declarații de pe patul de spital, la scurt timp după ce a născut.

„A fost o zi cu multa incarcatura emotionala deoarece este prima noapte intr-un an si 2 luni cand Elif nu doarme cu mine si bineînțeles emotiile de dinaintea nasterii. Sunt cea mai fericita, nemachiata si cu cearcane dar cu zambetul pe buze si cu inima plina ca am devenit mama pentru a 2 oara. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu stiu cum sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce imi ofera 🙏🏻! Va multumesc pentru mesajele primite 🤗”, a scris Simona Stan, duminică, 30 ianuarie, în dreptul unei imagini cu ea de pe patul de spital.

Stefan-Stan-tata-pentru-a-doua-oara-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce nume au ales Ștefan Stan și soția lui pentru cea de-a doua fiică

Numele pe care Ștefan Stan și soția lui l-au ales pentru cea de-a doua lor fiică este Mira. În descrierea contului ei de Instagram, Simona a scris că este mama lui Elif și a Mirei.

Ștefan Stan a anunțat, acum ceva timp, la Teo Show, că va mai avea încă o fetiță pe care o va chema Mira. 

Va mai avea o surioară( n.r.- Elif, fetița lui Ștefan Stan) și o cheamă Mira. Am făcut testul genetic, pentru că așa am făcut și la Elif. Să fim sănătoși, să muncim, să putem să ne dezvoltăm și să le creăm o educație și o lume bună și frumoasă. Noi ne-am dorit lucrul ăsta, nu a fost nimic întâmplător. Eu aș mai vrea încă…„, a declarat Ștefan Stan, potrivit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton