Homepage  / Știri

Ştefan Stan dă startul la „Killer Karaoke” | FOTO

Ştefan Stan dă startul la "Killer Karaoke" | FOTO

de Redactia Tvmania

Câştigătorul primei ediţii a show-ului "Vocea României", Ştefan Stan, va prezenta începând de astăzi, 13 septembrie, de la ora 20.30, show-ul "Killer Karaoke". Emisiunea de la Prima TV este un format american care a fost vândut în peste 100 de ţări.

„Cred că nu există român care să nu fi participat măcar o dată la Karaoke… Distracția e pe primul loc! Am încercat toate probele din concurs, pentru a putea înțelege prin ce trec concurenții și, firește, pentru a testa gradul de dificultate al probelor. Una dintre ele, cea cu electroșocuri îmbină amuzamentul cu șocul. Adrenalină pură!”, spune Ştefan Stan.

Miza emisiunii este să descopere acei concurenţi care pot cânta indiferent de ce li se întâmplă.

Fiecare ediţie constă în trei runde şi o finală. În fiecare rundă doi concurenţi cântă pe rând câte o piesă în timp ce sunt supuşi la terapia de şoc sau sunt nevoiţi să se răcorească în faţa a trei ventilatoare puternice.

[imagebrowser id=1385]

După ce fiecare pereche a terminat de cântat, public îşi votează favoritul, care va rămâne în concurs în detrimentul celuilalt. În finala fiecărei ediţii, vor concura cei trei participanţi pe care publicul îi alege. Aceştia vor încerca să câştige premiul în valoare de 10.000 de lei.

Cei trei finalişti vor cânta pe un disc rotativ şi, cu cât vor reuşi să stea mai mult pe disc, vor câştiga mai mulţi bani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton