Homepage  / Vedete româneşti

Ștefan Stan, după ce s-a spus că divorțează. Soția lui s-a mutat în Germania împreună cu fetițele

Ștefan Stan, după ce s-a spus că divorțează. Soția lui s-a mutat în Germania împreună cu fetițele
8

de Roxana Mirea,

În ultima perioadă, au existat zvonuri potrivit cărora Ștefan Stan și soția lui divorțează. Simona s-a mutat în Germania împreună cu cele două fetițe, iar cântărețul a rămas în România. Acum, Ștefan Stan a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit ce se întâmplă între el și soția lui.

Ștefan Stan, despre zvonurile de divorț

De jumătate de an, soția lui Ștefan Stan nu mai locuiește în România. Simona a plecat în Germania, alături de fiicele ei. Motivul pentru care artistul nu le-a însoțit este reprezentat de faptul că este ocupat cu proiectele și evenimentele pe care le are în România. Ștefan Stan face naveta și pleacă în Germania o dată la două luni. Cântărețul este acum în vizită în Germani, timp de două săptămâni.

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.

Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Ștefan Stan pentru Click!

stefan-stan-despre-zvonurile-de-divort-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Mulți zic că ne-am despărțit”

Din cauza acestei schimbări din viața lor, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Ștefan Stan și soția lui sunt în prag de divorț, însă nu este deloc așa.

Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, “Șah în dragoste”. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă.

Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania”, a mai spus Ștefan Stan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton