Homepage  / Articole

Ştefan Stan și Pepe cântă pentru cei îndrăgostiţi

Ştefan Stan și Pepe cântă pentru cei îndrăgostiţi

de Redactia Tvmania

Latin lover-ul Pepe şi câştigătorul de la “Vocea României”, Ştefan Stan, nu au timp de iubire de Ziua Îndrăgostiţilor, asta pentru că muncesc. Ştefan nu are în prezent o iubită, aşa că se dedică în totalitate evenimentelor, însă Pepe regretă că nu are timp să o răsfeţe pe tânara sa iubită, Raluca Pastramă.

În timp ce Ştefan Stan va cânta la Hollywood Multiplex din Mall Vitan începând cu ora 19.00, Pepe îşi aşteaptă toate admiratoarele să sărbătorească alături de el “Valentine’s Day” în clubul Bamboo.

Într-o atmosferă romantică, Pepe va cânta cu foc cunoscutele piese “Îmi place”, “Cine te iubeşte”, “Numai iubirea”, “100 de femei”, “Uno, Dos, Tres”. Artistul promite o seară plină de energie, surprize şi mai ales distracţie, iar alături de el se vor afla MC Nonis şi DJ Ya-Meel. Pe lângă toate acestea, fetele din corpul de balet “Bamboo Girls” vor încinge atmosfera cu o coregrafie impresionantă şi costume deosebite.

Mai mult, la Hollywood Multiplex, pe 14 februarie, au avanpremiera două filme în ton cu sărbătoarea iubirii: comedia romantică “Să fie război” / “This Means War” şi drama “Jurământul” / “The Vow”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton