Homepage  / Articole

Ştefan Stan: “You give me love” are videoclip!

Ştefan Stan: “You give me love” are videoclip!

de Redactia Tvmania

Ştefan Stan, care a câştigat primul sezon al emisiunii concurs “Vocea României”, difuzată la Pro TV, a reuşit să filmeze primul său videoclip din carieră. Piesa “You give me love”, compusă de Smiley, este modul lui Ştefan de a le mulţumi tuturor celor care l-au susţinut şi votat pe parcursul emisiunii.

“Unul dintre cele mai frumoase videoclipuri din lume”- după cum îl descrie Ştefan- a avut parte de nişte ingrediente de top. O echipă formată din 50 de profesionişti, 11 modele superbe, cea mai performantă tehnologie de filmare, o cantitate impresionantă de confetti, baloane de săpun, bătăi cu perne, un bolid similar cu cel folosit de preşedintele Statelor Unite, sunt câteva dintre elementele care au dat naştere clipului.

Din clip nu lipsesc scenele senzuale

Ştefan a fost copleşit de desfăşurarea de forţe de la filmare, nemaiîntâlnită într-o producţie românească de videoclip. Povestea este aceea a unui cuceritor căruia nicio femeie nu-I poate rezista, dar care ajunge să îşi dorească să evadeze, sufocat fiind de atâta atenţie.

“Am avut senzaţia că sunt un star de la Hollywood înconjurat de o echipă atât de numeroasă şi de femei atât de frumoase. M-am simţit foarte bine pe platou şi datorită faptului că am filmat împreună cu trupa mea, cu bunul meu prieten Alex Velea şi i-am avut în permanenţă alături de mine pe cei de la Universal Music Romania”, a spus Ştefan.

Premiera videoclipului va avea loc astăzi, pe 19 martie, la Hollywood Multiplex. Până atunci, puteţi urmări un teaser:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kQzylihUjmQ[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton