Homepage  / Știri

Stephen King, adaptat pe micul şi marele ecran

Stephen King, adaptat pe micul şi marele ecran

de Redactia Tvmania

Seria de şapte romane „The Dark Tower” scrisă de Stephen King (62 de ani) va fi adaptată în trei pelicule şi un serial TV (care va avea două sezoane), informează nymag.com.

NBC Universal şi Universal Pictures vor colabora la ambiţiosul şi complexul proiect cinematografic, care va avea în centru povestea pistolarului Roland Deschain, care este aflat în căutarea misticului Turn Întunecat.

Ron Howard va regiza prima peliculă şi primul sezon al serialului, Akiva Goldsmith va scrie scenariile pentru film şi prima serie, iar producătorul acestora va fi Brian Grazer.

Ordinea în care vor fi adaptate cele şapte cărţi de până acum (King a anunţat că va scrie şi un al optulea roman) va fi următoarea: un film, a cărui poveste ca fi continuată într-un serial de un sezon (numărul de episoade nu se cunoaşte), care va conduce spre un al doilea film, un al doilea sezon (care va fi un fel de prequel şi va avea în centru începutul poveştii lui Deschain) şi, în fine, o a treia peliculă care va continua povestea din precedenta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton