Homepage  / Vedete

Sting nu le va lăsa averea copiilor săi

Sting nu le va lăsa averea copiilor săi

de Redactia Tvmania

Cântărețul, care are o avere estimată al 288 de milioane de dolari, și-a anunțat odraslele să nu se aștepte la nicio moștenire, relatează starpulse.com.

„Asupra copiilor mei planează o mare umbră din cauza succesului meu. Am discutat despre asta cu ei, nu le este ușor. Le-am spus că nu vor rămâne foarte mulți bani, pentru că îi cheltuim. Avem multe obligații financiare. Cheltuim tot ce câștig și nu rămâne mare lucru.”

Sting (62 de ani) are patru copiiBrigitte (30 de ani), Jake (29 de ani), Eliot (23 de ani) și Giacomo (18 ani) – cu actuala soție, Trudie Styler, și alți doi copii – Joseph (38 de ani) și Fuchsia (32 de ani) – din primul mariaj.

Nu vreau să le las o alocație care să-i tragă în jos. Trebuie să lucreze. Toți copiii mei știu asta și vor foarte rar ceva de la mine, ceea ce respect și apreciez. În mod evident, i-aş ajuta dacă ar avea necazuri, dar n-a fost niciodată nevoie. Au o etică a muncii care îi face să vrea să reușească pe meritul lor. Oamenii presupun că au avut noroc în viață, dar nu li s-au oferit multe.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton