Homepage  / Știri

Sting vinde mâncare organică în Toscana

Sting vinde mâncare organică în Toscana

de Redactia Tvmania

Sting şi soţia sa , Trudie Styler, au lăsat uşa proprietăţii lor din Italia larg deschisă pentru comercianţi odată ce au terminat de pus pe picioare primul lor magazin organic, relatează dailymail.co.uk

Cuplul rock’n’roll au deschis un magazin alimentar numit “Tenuta il Palagio”, în care vor vinde ulei de măsline, vin, miere şi salam.

Toate produsele au fost cultivat pe imensa proprietate a cântăreţului, “Il Palagio” (unde fostul solist Police şi soţia sa locuiesc de 13 ani), şi până în prezent au fost comercializate doar direct către centre din SUA şi Marea Britanie, inclusiv pe rafturile celebrului lanţ “Harrods”.

Sting, acum în vârstă de 58 de ani, a declarat că întotdeauna a considerat că există o legătiură strânsă între mâncarea bună şi muzica bună. “Dacă nu mănânc bine, nu pot să cant,” a spus aceste reporterilor ziarului Italian „Corriere de la Sera”.

Pe proprietatea din sud-estul Florenţei, artistul şi familia sa au o vilă foarte mare cu piscină, o mică pădure cu şase lacuri, vii, culturi de măsline şi un hambar care a fost transformat în studio de înregistrări.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton