Homepage  / Știri / Televiziune

Știrile ProTV prezintă o serie de reportaje despre tragedia din Colectiv

Știrile ProTV prezintă o serie de reportaje despre tragedia din Colectiv

de Redactia Tvmania

Pe 30 octombrie se împlinește un an de la tragedia din clubul Colectiv, care a cutremurat întreaga țară. Echipa Știrilor Pro TV - emisiune nominalizată la Premiile TVMania 2016 - a pregătit, începând din această săptămână, o serie de reportaje speciale care pot fi urmărite în cadrul jurnalului de la ora 19:00.

alex-dima-si-alexandra-tanasescu

Există o durere care trece dincolo de cea fizică, sunt victime care au nevoie în continuare de ajutor și nu există vinovați trași la răspundere. Telespectatorii vor putea urmări mărturii ale victimelor, dar și ale părinților celor care și-au pierdut viața în cumplita tragedie din clubul bucureștean.

Alex Dima a făcut echipă cu Alexandra Tănăsescu pentru aceste materiale, iar duminică, 30 octombrie, va prezenta pe larg, la „România, te iubesc!” – emisiune nominalizată la Premiile TVmania 2016 -, întregul tablou al tragediei.

„Materialul va fi despre ce s-a întâmplat în acea noapte și despre câte am înțeles și cât de pregătiți suntem acum. De fapt cât de nepregătiți suntem. Există  furie, revoltă, indignare, dar și îndemnul că nu trebuie să-i uităm nici pe cei care au plecat dintre noi, nici pe cei care au rămas, pentru că au nevoie de ajutor. Și nici pe politicienii care vor candida peste câteva zile”, a declarat Alex Dima.

Telespectatorii vor afla care sunt repercusiunile tragediei, cum s-au schimbat viețile oamenilor după 30 octombrie, în ce situație se află cei care au nevoie de tratament, dar și ce au de zis autoritățile despre acest subiect.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. “Un an. Un minut şi o secundă”, un documentar despre Colectiv, la Digi24

2. Goodbye to Gravity: A fost lansat videoclipul piesei „Heed the Call”

3. Discovery difuzează documentarul “Dezastrul din Colectiv”

4. Discovery Networks face un documentar despre tragedia din clubul Colectiv

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton