Homepage  / Seriale

„Străina”: primele informații despre sezonul 3

„Străina”: primele informații despre sezonul 3

de Redactia Tvmania

Producția adaptată după cărțile scrise de Diana Gabaldon a ajuns la finalul sezonului al doilea pe canalul american Starz.

12471515_990048544387688_7526662333019374825_o

Cea mai bună veste e că „Străina” / „Outlander” a avut audiențe atât de bune încât Starz a comandat încă două sezoane, după cum a aflat variety.com, iar creatorul serialului Ronald D. Moore se simte deja mult mai relaxat: „Probabil vom putea accelera calendarul producției acum că avem în plan încă două sezoane. Deci putem să facem planuri și pentru sezonul 4”.

În ceea ce privește sezonul 3, Moore a anunțat că „serialul va călători. Va începe în Scoția, apoi va pleca pe mare. Vor fi pirați. Vom ajunge în Jamaica. Asta înseamnă descoperirea Lumii Noi. Dealtfel, acțiunea din volumul al patrulea [din cărțile Dianei Gabaldon] se petrece în Lumea Nouă și în Carolina de Nord. Deci ne putem face planuri de filmări pe termen lung”.

Pentru o dată precisă a difuzării noului sezon e încă devreme, probabil în primăvara lui 2017, știm în schimb că producția e în toi: „S-au terminat deja de scris primele episoade, iar intriga este schițată până la episodul 10. Suntem în preproducție în Scoția și vom începe filmările aici la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie”, a declarat Ronald D. Moore pentru Hollywood Reporter.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton