Homepage  / Filme Online / Netflix

Stranger Things 4, serial Netflix. Au apărut primele imagini din volumul 2 al serialului creat de frații Duffer

Stranger Things 4, serial Netflix. Au apărut primele imagini din volumul 2 al serialului creat de frații Duffer
7

de Andra Stana,

Netflix a publicat câteva imagini în premieră din ultimele două episoade ale mult-așteptatului sezon 4 din Stranger Things, care va fi disponibil pentru streaming pe 1 iulie.

Noile fotografii, pe care le puteți vedea mai jos, evidențiază cele patru intrigi principale ale acestui sezon, cum ar fi El în misiunea ei de a-și recăpăta puterile și căutarea lui Mike pentru a o găsi pe El. De asemenea, continuă să pună în evidență diferitele grupuri, inclusiv echipa Rusia și echipa Hawkins, care confirmă soarta lui Nancy în urma cliffhanger-ului în ceea ce o privește pe Vecna din episodul șapte din Vol. 1, scrie comingsoon.net.

Stranger Things 4 Volumul 2 va fi disponibil începând cu 1 iulie, doar pe Netflix. Atunci vor putea fi urmărite episoadele 8 și 9 din sezonul 4. Acestea vor avea o durată mai mare decât eram obișnuiți. Mai precis, episodul 408 durează o oră și 25 de minute, iar episodul 409 durează două ore și 20 de minute.

Vă reamintim că Stranger Things 4, volumul 1, a fost lansat pe 27 mai (episoadele 401-407).

Stranger-Things-4-serial-Netflix.-Au-aparut-primele-imagini-din-volumul-2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Stranger Things este plasat în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins, Indiana. Atunci când un băiat dispare, micul oraș descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale terifiante și o fetiță ciudată.

În prezent, în serial joacă Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Joe Keery, Charlie Heaton, Sadie Sink, Maya Hawke, Priah Ferguson, Cara Buono și Brett Gelman.

Sezonul 4 introduce, de asemenea, o serie de personaje noi, printre care Robert Englund, starul din „Nightmare on Elm Street”, Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, Sherman Augustus, Mason Dye, Nikola Djuricko, Tom Wlaschiha, Myles Truitt, Regina Ting Chen, Grace Van Dien și Amybeth McNulty.

Stranger Things este creat și produs în mod executiv de Matt și Ross Duffer, care sunt și showrunners. Producătorii executivi sunt Shawn Levy, Dan Cohen și Iain Patterson.

Sezonul 4 Vol. 2 este acum disponibil pentru streaming exclusiv pe Netflix.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton