Homepage  / Netflix

Stranger Things 4, serial Netflix. A fost lansat un trailer uluitor pentru volumul 2

Stranger Things 4, serial Netflix. A fost lansat un trailer uluitor pentru volumul 2

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul pentru serialul „Stranger Things”, sezonului 4, volumul 2. „Stranger Things” a revenit cu cel de-al patrulea sezon al său vara aceasta, iar serialul fost împărțit în două părți. Primul parte, volumul 1 al serialului fenomen, a fost lansat de Netflix pe 27 mai. Cealaltă parte, volumul 2 din Stranger Things 4, ajunge pe platforma de streaming pe 1 iulie.

Netlfix a lansat trailerul pentru Stranger Things 4, volumul 2

Trailerul pentru Stranger Things 4, volumul 2 a fost lansat de Netflix marți, 21 iunie. A doua jumătate a Stranger Things, sezonul 4, cuprinde doar două episoade. Dintre acestea, episodul 9, ultimul din sezon, are o durată de peste 2 ore.

„Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată”, este descrierea sezonului 4 din „Stranger Things”.

Este clar că ultimele două episoade din acest sezon al serialului extrem de popular de pe Netflix vor fi pline de aventură, groază intensă și, bineînțeles, comedie. Perechea de episoade din Vol. 2 va avea o durată totală de aproape patru ore, a precizat Netflix. Și, bineînțeles, trailerul este pe melodia „Running Up That Hill”, cântecul din 1985 al lui Kate Bush, care a ajuns recent pe primul loc în topuri, mai bine de 30 de ani mai târziu, datorită utilizării sale în Vol. 1, scrie The Hollywood Reporter.

„Am văzut aceste două episoade finale și sunt la fel de emoționante pe cât sunt de cinematografice„, a spus regizorul Shawn Levy pentru publicația citată anterior. „Sfinte Sisoe, sunt cu siguranță un răsfăț pentru ochi, dar te lovesc direct în inimă.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton