Homepage  / Filme Online / Netflix

„Stranger Things” are un nou trailer pentru sezonul 4, pe care îl vom vedea în 2022

„Stranger Things” are un nou trailer pentru sezonul 4, pe care îl vom vedea în 2022

de Redactia Tvmania

Cine e gata să se întoarcă în orășelul Hawkins, centrul tuturor întâmplărilor din celebrul serial Netflix „Stranger Things”, lansat în 2016? A trecut ceva timp de la sezonul al treilea, apărut în 2019, iar sezonul patru, care s-a lăsat ceva timp așteptat, ne dă întâlnire în 2022, informează empireonline.com.

A fost confirmat, în sfârșit, sezonul patru al așteptatului serial SF de aventuri creat de Matt și Ross Duffer, care va sosi însă pe Netflix abia în 2022. Până atunci, un trailer scurt ne amintește de unde a început totul, ni-i arată pe îndrăgiții eroi ai poveștii mergând noaptea pe biciclete la lumina lunii și ne prezintă chiar o întoarcere a cuiva din morți (fanii știu, desigur, despre cine este vorba). 

Sunt câteva secvențe scurte, dar simpatice, constând în mare parte din momente din sezoanele anterioare, dar vedem și o imagine foarte recentă cu Eleven (Millie Bobby Brown). O vedem, de asemenea, pe Robin (Maya Hawke), nou intrată în poveste la sfârșitul sezonului trei, dar și pe deja familiara Joyce Byers (Winona Ryder)

De asemenea, se pare că ne întâlnim și cu populara majoretă Chrissy (Grace Van Dien) și că îl zărim și pe Hooper (David Harbour), deși finalul sezonului trei părea să-l fi eliminat din poveste. „Totul este însă posibil acum, după descătușarea multi-universului Marvel”, au comentat autorii articolului. 

Ei au mai spus că li se pare extrem de incitant pentru fani faptul că Mike Wheeler (Finn Wolfhard) și Will Byers (Noah Schnapp) nu apar în noul trailer, deși sunt personaje principale, iar interpreții lor se regăsesc în distribuție. 

Cum producătorii serialului nu vor însă să dezvăluie nici măcar un detaliu în plus, fanii vor fi nevoiți să-și dozeze răbdarea până în 2022, când e clar că sezonul patru din „Stranger Things” le va aduce nu puține surprize. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton