Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Stranger Things” va avea și sezonul 4. Netflix a semnat un acord colaborare generală cu Frații Duffer

„Stranger Things” va avea și sezonul 4. Netflix a semnat un acord colaborare generală cu Frații Duffer

de Redactia Tvmania

Netflix a reînnoit Stranger Things, serialul fenomen la nivel mondial, cu un al patrulea sezon și a semnat cu Frații Duffer, creatorii și producatorii serialului, un contract de colaborare general pentru mai mulți ani pentru filme și seriale.

Urmărește anunțul „Stranger Things 4” aici:

„Frații Duffer au captivat fanii din toată lumea cu Stranger Things și suntem încântați să ne extindem colaborarea cu ei și să aducem imaginația lor bogată în alte proiecte de filme și seriale pe care membrii noștri le vor iubi,” a spus Ted Sarandos, Chief Content Officer, Netflix. „Abia așteptăm să vedem ce planuri au Frații Duffer atunci când vor ieși afară din lumea The Upside Down.”

„Ne bucurăm enorm să continuăm relația cu Netflix. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright și Matt Thunell și-au asumat un risc și ne-au schimbat viețile pentru totdeauna. De la prima întâlnire, pâna la Stranger Things 3, întreaga echipă Netflix a fost senzațională și ne-a oferit tipul acela de susținere, îndrumare și libertate creativă la care am visat întotdeauna. Abia așteptăm să spunem mai multe povești împreună – începând, desigur, cu o întoarcere în Hawkins.”

Despre serial. „Stranger Things” este un serial original Netflix creat de Frații Duffer și produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Frații Duffer sunt producători executivi alături de Shawn Levy și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment și Iain Paterson.

Despre Frații Duffer. Cei doi frați gemeni au crescut în Durham, North Carolina și au început să facă filme în clasa a 3-a, folosind o camera Hi8 primită de la părinți. Au urmat Chapman University’s Dodge College of Film and Media Arts și au absolvit în 2007 cu specializări în producția de film.

După absolvire, Frații Duffer au scris și regizat mai multe filme scurte și au ajuns în atenția Warner Bros., care a achiziționat drepturile pentru filmul horror post-apocaliptic Hidden și a producătorului M. Night Shyamalan, care i-a angajat ca scenariști pentru mai multe episoade din serial Fox Wayward Pines.

Pornind de la succesul în creștere, Frații Duffer au prezentat ideea pentru Stranger Things, un omagiu adus filmelor din anii 1980. Serialul a fost preluat de Netflix și a avut o premieră de success în vara anului 2016, transformându-se într-un fenomen global, cu Matt și Ross în calitate de scenariști, regizori și producători.

Stranger Things a primit peste 50 de nominalizări la premii precum Emmy, Globurile de Aur, Grammy, SAG, DGA, WGA, BAFTA, the Art Directors Guild și People’s Choice Awards, printre multe altele.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton