Homepage  / Seriale / Seriale americane

Studioul Lionsgate vrea să extindă franciza „John Wick” cu un serial

Studioul Lionsgate vrea să extindă franciza „John Wick” cu un serial

de Redactia Tvmania

Regizorul Chad Stahelski a povestit celor de la slashfilm.com, că franciza cinematografică „John Wick” (la cârma căreia se află) ar putea continua pe micul ecran. Seria a început în 2014, cu primul film, şi sunt planificate alte două pelicule – formând o trilogie.

John Wick 2

Acesta a spus că „John Wick 2” – care are premiera autohtonă pe data de 17 februarie – nu este un prequel, pentru că nu s-ar fi potrivit în logica narativă a poveştii:

„Am păstrat ideea asta pentru celelalte aspecte ale poveştii. Lionsgate este foarte interesat să facă un serial despre John Wick şi ni se pare foarte interesant să dezvolţi aceste idei creative aşa, deoarce cred că la TV poţi extinde povestea mai mult decât o putem noi face într-un film de două ore”.

A doua parte din trilogia despre John Wick (Keanu Reeves) îl readuce pe expertul asasin în miezul acţiunii, acesta ajungând până la Roma pentru a lupta cu unii dintre cei mai mortali criminali. Aceasta este prima colaborare dintre actorii Laurence Fishburne şi Keanu Reeves, de la ultimul „Matrix” (2003).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Vom avea un „Nemuritor” în stilul lui „John Wick”?

Se pregătește partea a doua din „John Wick”

Keanu Reeves începe filmările pentru „John Wick 2”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton