Homepage  / Cinema

Studiourile Universal au confirmat: Se pregătesc de filmările pentru „Jurassic World 3”

Studiourile Universal au confirmat: Se pregătesc de filmările pentru „Jurassic World 3”

de Redactia Tvmania

Deși pelicula „Jurassic World 2/ Jurassic World: Un regat în ruină” se va lansa la începutul lunii iunie 2018, potrivit Variety.com, studiourile Universal au confirmat deja lansarea celei de-a treia părți a francizei.

Potrivit sursei menționate, a treia parte va avea marea premieră peste Ocean în iunie 2021. De asemenea, se știe că din echipă vor continua să facă parte Emily Carmichael şi Colin Trevorrow  – ei se vor ocupa de partea de scenariu -, iar  Steven Spielberg va reveni în echipa de producători. „Este important pentru franciză să includem în echipă noi forţe creative, pentru a păstra noutatea şi atractivitatea poveştilor noastre”, a declarat Trevorrow.

„Sunt încântat de tensiunea şi estetica aduse de J.A. Bayona în „Fallen Kingdom” şi sunt convins că Emily va ridica nivelul emoţiilor în ultima parte a acestei trilogii”, a adăugat el.

Cea de a doua parte a trilogiei „Jurassic” va relua povestea la patru ani de la evenimentele din primul film, după ce parcul de pe Isla Nubar a fost închis, iar dinozaurii aleargă liberi pe suprafaţa insulei. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) este acum conducătoarea unei organizaţii pentru protecţia dinozaurilor şi în această calitate încearcă să facă tot ce se poate pentru a salva animalele de o iminentă erupţie vulcanică de pe insulă. Din poveste nu va lipsi Owen Grady (Chris Pratt), fostul antrenor al reptilelor, însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi extrem de periculoasă pentru rasa umană.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton