Homepage  / HBO

„Succesiunea”, sezonul 4. Cine sunt actorii care joacă în serialul de pe HBO Max. Numele noi din distribuție

„Succesiunea”, sezonul 4. Cine sunt actorii care joacă în serialul de pe HBO Max. Numele noi din distribuție
6

de Andreea Hentea,

Alături de excelenta distribuție recurentă a serialului, sezonul patru din „Succesiunea” ne va aduce o serie de nume noi (sau foști invitați speciali care au ieșit, la un moment dat, din serial) pentru a anima o nouă poveste plină de tensiune și replici acide. Printre aceștia se numără Alexander Skarsgård, Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Hope Davis și Juliana Canfield, scrie deadline.com.

Ce actori joacă în „Succesiunea”, sezonul 4

Nu toți actorii de mai sus sunt nou-veniți în lumea din jurul companiei Waystar Royco, cei mai mulți reluându-și rolurile din alte sezoane. Dagmara Domińczyk, de exemplu, reia în noul sezon rolul Karolinei Novotney, membră a echipei juridice și conducătoarea departamentului de PR al companiei. Ea a apărut încă din al doilea episod din primul sezon și i s-ar fi simțit lipsa, evident, din distribuția actuală.

Același lucru se întâmplă și cu Alexander Skarsgård, al cărui personaj, Lukas Mattson, CEO-ul unei companii tehnologice, va avea un rol esențial în povestea din sezonul patru. De asemenea, Arian Moayed revine în rolul prietenului lui Kendall, Stewy Hosseini (un obișnuit al serialului în sezonul doi, care a apărut însă și în primul și al treilea sezon. Juliana Canfield reia, și ea, rolul lui Jess Jordan, îndrăzneața asistentă a lui Kendall. Annabelle Dexter-Jones revine pe post de Naomi Pierce, moștenitoarea lui Kendall. O vom revedea și pe Hope Davis în rolul lui Sandi Furness, iar Cherry Jones reapare în rolul lui Nan, pe care am cunoscut-o în sezonul al doilea.

Distribuția din „Succesiunea”, sezonul 4

În plus, Justin Kirk, care a apărut, ca invitat special, în rolul controversatului congresman de dreapta Jeryd Mencken, în episodul șase din sezonul al treilea, se va întoarce pentru apariții mai dese, la fel ca o altă vedetă invitată din același episod, veteranul Stephen Root, care a jucat rolul lui Ron Petkus, imoralul organizator al Future Freedom Summit.

Totuși, încă nu se știe exact în câte episoade va apărea fiecare actor. Trei dintre invitații speciali, Alexander Skarsgård, Arian Moayed și Hope Davis au fost nominalizați la câte un premiu Emmy (ceremonia de acordare de anul acesta va avea loc pe 12 septembrie – n.r.) pentru rolurile lor din sezonul trei, iar Cherry Jones a primit trofeul pentru rolul ei în 2020.

Actorii de mai sus se alătură distribuției recurente (deja anunțate) pentru sezonul patru, care îi include pe Brian Cox în rolul lui Logan Roy, Jeremy Strong (Kendall Roy), Sarah Snook (Shiv Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Alan Ruck (Connor Roy), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans), Nicholas Braun (Greg Hirsch) și Hiam Abbass (Marcia Roy), alături de toți ceilalți.

Succession (2018 – ) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Record de nominalizări la Emmy

În sezonul patru, care va avea zece episoade și care este în producție la ora actuală, vânzarea conglomeratului media Waystar Royco către vizionarul CEO Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) pare tot mai plauzibilă. Perspectiva acestui adevărat seism corporatist provoacă noi motive de neliniște existențială și diviziune în rândul familiei Roy, deoarece ei anticipează perfect cum va arăta viața lor după ce afacerea va fi încheiată. Urmează o nouă luptă aprigă pentru putere, în timp ce familia evaluează un viitor în care influența lor culturală și politică este semnificativ redusă.

„Succesiunea”, unul dintre cele mai de succes seriale ale momentului, cu nouă premii Emmy și numeroase alte trofee și nominalizări la activ, este creat de Jesse Armstrong, iar printre producătorii săi executivi se află și Adam McKay (Nu priviți în sus), care a și regizat primul episod.

Serialul conduce în clasamentul nominalizărilor la premiile Emmy din acest an, cu un număr record de 25 de nominalizări pentru al treilea sezon, care a avut premiera în octombrie 2021.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton