Homepage  / Știri

Succesul afectează căsnicia lui Hugh Laurie

Succesul afectează căsnicia lui Hugh Laurie

de Redactia Tvmania

Actorul principal din serialul „Doctor House” a recunoscut recent că succesul său la Hollywood a pus presiune pe mariajul cu soţia sa, Jo.

Într-un interviu acordat revistei americane „Parade”, Hugh Laurie (50 de ani) a vorbit pe larg despre necazurile pe care le are în căsnicie: pentru rolul doctorului House starul îşi dedică mult timp în Los Angeles, în timp ce soţia lui a rămas să locuiască în casa lor din nordul Londrei.

„A face un un episod pe săptămână e ca şi cum te-ai înrola în Marină şi ai pleca în cealaltă parte a lumii zece luni pe an. Dar adevărul e că, oricât de plină de provocări ar fi situaţia, întotdeauna se găseşte cineva într-o situaţie şi mai extremă. Aşa că mai bine aş tăcea”.

Şi Hugh Laurie chiar nu are de ce să se plângă: actorul câştigă, interpretându-l pe dr. House, 240.000 de lire sterline pe episod, fiind cel de-al doilea cel mai bine plătit actor de seriale. Producţia „Dr. House” a ajuns la sezonul 6.

Nouă luni de filmare înseamnă însă că britanicul stă mai mult în Los Angeles decât la Londra, alături de soţia lui – cu care este căsătorit din iunie 1989 – şi cei trei copii, Charlie (20 de ani), Bill (19 ani) şi Rebecca (16 ani).

Cuplul a decis că nu-şi va muta copiii cu şcoala în L.A., iar apropiaţi ai actorului susţin că nevasta acestuia devine din ce în ce mai supărată de situaţie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton