Homepage  / Vedete / Vedete străine

Suma exorbitantă pe care Nick Cannon o plătește ca pensie alimentară. Fostul soț al artistei Mariah Carey are 11 copii

Suma exorbitantă pe care Nick Cannon o plătește ca pensie alimentară. Fostul soț al artistei Mariah Carey are 11 copii

de Andra Stana,

Comedianul Nick Cannon a dezvăluit câți bani plătește de fapt în fiecare an drept pensie alimentară pentru copii, după ce The US Sun a estimat că acesta cheltuiește 3 milioane de dolari.

Cât plătește Nick Cannon anual pentru pensia alimentară

„Cu siguranță cheltuiesc anual mult mai mult decât atât pentru copiii mei”, a declarat vineri fostul soț al artistei Mariah Carey, în vârstă de 42 de ani. „Nu intenționez să fiu nevoit să particip vreodată la sistemul guvernamental al copilului”, a continuat el.

Cannon a devenit tată în aprilie 2011, când el și soția sa de atunci, Mariah Carey, i-au întâmpinat pe gemenii Moroccan și Monroe, acum în vârstă de 11 ani, scrie pagesix.com.

După despărțirea lor, prezentatorul de la „Wild ‘N Out” a mai făcut trei copii atât cu Brittany Bell și Abby De La Rosa.

Bell, în vârstă de 35 de ani, i-a născut pe fiul Golden, în vârstă de 5 ani, și pe fiica Powerful, în vârstă de 1 an, în februarie 2017 și, respectiv, decembrie 2020, urmați de fiul Rise, în vârstă de 1 lună, în septembrie.

În ceea ce-l privește pe De La Rosa, cei doi gemeni ai DJ-ului în vârstă de 32 de ani, Zion și Zillion, în vârstă de 1 an, au sosit în iunie 2021. Ea a născut-o vineri pe fiica Beautiful.

Cannon este, de asemenea, tatăl fiului Legendary, de 4 luni, cu Bre Tiesi, precum și al fiicei Onyx, de 2 luni, cu Lanisha Cole.

Nick Cannon, despre monogamie: „Nu este o opțiune sănătoasă”

În timp ce comediantul și Alyssa Scott i-au urat bun venit fiului Zen în iunie 2021, copilul de 5 luni a murit în luna decembrie a aceluiași an. În prezent, cei doi așteaptă al doilea copil împreună, al 12-lea pentru Cannon.

Fostul star Nickelodeon și-a apărat în trecut dinamica familială neconvențională, spunând că nu crede că monogamia este o opțiune „sănătoasă”.

„Simt că asta intră în spațiul egoismului și al proprietății”, a spus starul din „Drumline” în cadrul podcastului „The Language of Love”, adăugând că își asumă „întreaga responsabilitate” pentru toții copiii săi.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton