Homepage  / Vedete / Vedete străine

Suma impresionantă pe care trupa RBD a câștigat-o în urma concertului virtual

Suma impresionantă pe care trupa RBD a câștigat-o în urma concertului virtual

de Redactia Tvmania

La finalul lui decembrie 2020, o parte din membrii trupei RBD s-au reunit pentru a susține un concert virtual, la 12 de ani de când formația s-a separat. 

Deși Dulce Maria și Alfonso Herrera nu au participat la eveniment foarte mulți fani ai trupei au așteptat cu nerăbdare momentul. Acum, la aproape o lună de la finalizare, surse citate de People en Espanol dezvălue câți bani au fost încasați în urma concertului. 

Citând cifre oficiale, jurnalista peruană Martha Figueroa a spus că evenimentul a fost vizionat live de aproximativ 320.000 de fani care s-au conectat în direct la concert din Mexic, Brazilia, Statele Unite, Spania și multe alte țări.

„Vânzarea de streaming a generat aproximativ 11 milioane 250.000 de dolari [puțin mai mult de 224 milioane pesos], adică o avere. Cred că pentru un concert în streaming și pentru cântăreții latini este o avere”, a spus jurnalista citată de People en Espanol. 

 Cei 4 membrii participanți, Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Uckermann s-au declarat fericiți și mulțumiți că, după un an atât de greu cum a fost 2020 au reușit să se reunească: 
 

„Aș defini acest moment profesional ca un moment de împlinire și realizare și cu sentimentul că, după ce am alergat un maraton și m-am întors să privesc în urmă am spus:„ A meritat ”, a declarat Maite Perroni pentru People en Español înainte de concert. „Mă pregătesc pentru următorul maraton. [Sunt] ca [într-o] o căutare constantă”. 

 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton