Homepage  / Vedete / Vedete străine

„Sunt foarte dură”. Ce le-a interzis cu desăvârșire Penelope Cruz copiilor săi

„Sunt foarte dură”. Ce le-a interzis cu desăvârșire Penelope Cruz copiilor săi
5

de Andra Stana,

Zero timp liber petrecut pe dispozitive mobile. Penelope Cruz s-a alăturat părinților stricți, care nu le dau voie copiilor lor să își piardă vremea pe internet. Actrița a mărturisit că nici ea nu folosește prea mult tehnologia.

Penelope Cruz explică de ce nu își lasă copiii să aibă conturi pe rețelele de socializare

Penelope Cruz este hotărâtă să nu își expună cei doi copii la telefoane sau social media, scrie usmagazine.com.

Actrița spaniolă de 47 de ani și-a explicat într-un interviu la CBS Sunday Morning decizia ca cei doi copii ai săi să nu aibă conturi pe rețelele sociale.

„Am o relație ciudată cu rețelele sociale, le folosesc foarte puțin și într-un mod foarte atent”, a declarat ea.

„Ceva nu are sens aici și afectează în special generațiile tinere. Îmi pare tare rău pentru cei care sunt acum adolescenți. Este ca și cum lumea ar fi făcut un fel de experiment pe ei: Oh, să vedem ce se întâmplă dacă expunem un copil de 12 ani la atâta tehnologie. E vorba de lipsa de protecție în cazul unui copil de 12 ani activ pe rețelele sociale, orice formă ar avea acestea, nu există protecție pentru ei, pentru creierul lor care încă se dezvoltă, mă refer la cum le afectează modul în care văd ei înșiși, totul, mă gândesc la bullying, de exemplu. Atât de multe lucruri nu mai sunt ca în copilăria pe care eu am avut-o”, a adăugat Penelope Cruz.

„Sunt-foarte-dura.-Ce-le-a-interzis-cu-desavarsire-Penelope-Cruz-copiilor-sai-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Penelope Cruz: „Cum să nu-i las să se uite la filme?”

„Sunt foarte dură când vine vorba de tehnologie, de exemplu, cu copiii mei… Da, ne vom uita uneori la filme sau la niște desene animate. Cum să nu-i las să se uite la filme? Dar telefoanele nu, până când nu vor fi mai mari, de asemenea, nicio rețea de socializare până la cel puțin 16 ani. Asta înseamnă protejarea sănătății mintale, dar în același timp simt că parcă fac parte dintr-o minoritate. Nu știu.”

Penelope Cruz și Javier Bardem sunt căsătoriţi din 2010, formează un cuplu din 2007 (după ce au fost colegi în „Vicky Cristina Barcelona”). Ei au împreună doi copii: un băiat de 10 ani (Leo) şi o fată de 8 ani (Luna).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton