Homepage  / Vedete străine

Superba Sinem Ünsal, Nazlı din „Doctorul minune”, tocmai a primit o veste dureroasă. Ce i s-a întâmplat

Superba Sinem Ünsal, Nazlı din „Doctorul minune”, tocmai a primit o veste dureroasă. Ce i s-a întâmplat

de Roxana Mirea,

Sinem Ünsal, actrița care o interpretează pe Nazlı, în serialul „Doctorul minune” (în original “Mucize Doktor”), a primit un rol nou într-un alt serial: „Elbet Bir Gün” (în traducere “Desigur, într-o zi”). Aici, actrița o interpretează pe Feride, iar acest personaj nu seamănă mai deloc cu dulcea Nazlı. Totuși, chiar dacă actrița a fost foarte încântată de acest rol, iar fanii ei s-au bucuart s-o revadă pe micile ecrane, serialul a fost anulat după doar 6 episoade.

Ce bine arată Sinem Ünsal în noul ei serial

Fanii serialului „Doctorul minune”, difuzat la noi la Kanal D, s-au îndrăgostit de frumoasa Sinem Ünsal, actrița care a interpretat-o pe Nazlı, o asistentă devotată care îl cucerește pe doctorul Ali (jucat de actorul Taner Ölmez). După terminarea filmărilor la „Doctorul minune” (producție care a ajuns la final în Turcia în luna mai, după 2 sezoane), Sinem a ales să continue colaborarea cu postul Fox. Așa că a acceptat să joace în „Elbet Bir Gün” („Desigur, într-o zi”).

Noul ei personaj nu prea mai seamănă cu dulcea Nazlı din „Doctorul Minune”. Fanii ei s-au bucurat s-o revadă într-o altă impostază. În plus, având în vedere imaginile cu ea în rolul lui Feride, putem admite că actrița arată incredibil în serialul „Elbet Bir Gün”.

„Elbet Bir Gün” este regizat de Gül Oğuz, iar scenariul este scris de Yusuf Reha Alp. Serialul a avut premiera pe 7 noiembrie, pe FOX TV. Cu toate că Sinem Ünsal face o figură frumoasă, iar povestea poate fi una captivantă, serialul a fost anulat după doar 6 episoade, iar ultimul episod va fi difuzat pe 12 decembrie.

„Elbet Bir Gün” nu a prins la public, iar audiențele nu au fost cele preconizate. Pe de altă parte, un alt motiv pentru care serialul a fost anulat este reprezentat de faptul că Fox Turcia (același post la care a fost difuzat și „Doctorul minune”) a avut sezonul acesta un număr record de seriale noi. Așadar, competiția fiind foarte strânsă pe fiecare loc din grilă, oficialii nu mai au răbdare pentru a difuza titlurile noi.

Cine este Feride, personajul interpretat de Sinem Ünsal

În „Elbet Bir Gün”, va juca rolul lui Feride, care și-a schimbat numele în Gizem după ce a fugit de cumnatul său Cemil (Ömer Genç) pentru a-și salva viața. Este vorba despre o tânără care a reușit să-și construiască o viață nouă și să mențină o căsnicie fericită. Cu toate acestea, ea află că întreaga ei familie a fost ucisă și că Cemil încă o caută pe ea și pe sora ei mai mare Nesime (Sebnem Bozoklu).

Drumurile lui Nesime și Feride se vor încrucișa din nou după mulți ani. În timp ce Gizem încearcă să împiedice dezvăluirea adevăratei sale identități și a surorii ei, soțul ei Mehmet (Burak Yamantürk) are secrete pe care i le ascunde.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton