Homepage  / Recomandări

SUPERLIGA: Cine transmite Farul – Rapid și CFR Cluj – CS Universitatea, derby-urile etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1

SUPERLIGA: Cine transmite Farul – Rapid și CFR Cluj – CS Universitatea, derby-urile etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1

de Tavi Cojocaru,

Etapa a 7-a din play-off programează două dueluri foarte tari: Farul – Rapid și CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, meciuri care pot să reechilibreze lupta la titlu sau, din contra, să scoată anumite formații din calcule. În al treilea meci al rundei din play-off, FCSB, de pe locul 2, o întâlnește acasă pe Sepsi, locul 6.

Farul – Rapid: reușește Mutu o nouă surpriză?

Meciul de la Ovidiu este programat sâmbătă, de la ora 21:30 și va fi transmis în direct de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Farul vine după un semieșec pe terenul celor de la Sepsi. Rapid, în schimb, are un moral excelent, fiindcă în ultimele două runde le-a învins pe FCSB (1-0) și pe CFR Cluj (3-1). Gică Hagi mizează pe atacul format din veteranul Denis Alibec și pe tinerii Adrian Mazilu și Louis Munteanu.

Rapid vrea să-l facă golgheterul campionatului pe Marko Dugandzic, care a ajuns la 19 goluri, la egalitate cu italianul Andrea Compagno, de la FCSB.

Presiunea e pe liderul Farul, care se vede amenințată de FCSB. Rapid n-are nicio presiune și poate tocmai acesta va fi atuul giuleștenilor.

CFR Cluj – CS Universitatea Craiova: cine pierde poate spune adio cupelor europene

CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediții, traversează cel mai greu moment din ultimii ani. La 5 puncte în urma liderului Farul, trupa lui Dan Petrescu pare tot mai departe de laurii actualei ediții. 

Fără oameni importanți – Deac, Camora – echipa feroviară știe că meciul cu Universitatea Craiova este ultima șansă pentru a mai spera la titlu.

Dan Petrescu așteaptă golurile victoriei de la Janga, Bîrligea sau Yeboah. Universitatea Craiova știe, de asemenea, că este meciul ultimei speranțe pentru un loc în cupele europene în sezonul viitor. După eșecul cu FCSB (1-2), Ivan, Koljici, Baiaram și ceilalți elevi ai lui Neagoe știu că victoria este ultima lor șansă.

Programul etapei a 7-a din play-off

Sâmbătă, 6 mai

  • Farul – Rapid, ora 21:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 

Duminică, 7 mai

  • CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, ora 21:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1  

Luni, 8 mai

  • FCSB – Sepsi, ora 21:00, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 

Programul etapei a 7-a din play-out

Vineri, 5 mai

  • FC Voluntari – CS Mioveni, ora 17:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 
  • Chindia – Petrolul, ora 20:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 

Sâmbătă, 6 mai

  • FC Botoșani – „U” Cluj, ora 12:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1 

Luni, 8 mai

  • Hermannstadt – FCU Craiova, ora 16:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
  • FC Argeș – UTA Arad, ora 18:30, Prima Sport 1, Orange Sport 1, Digi Sport 1
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton