Homepage  / Articole

Supermodelul Diana Dondoe vine la Sinteza Zilei

Supermodelul Diana Dondoe vine la Sinteza Zilei

de Redactia Tvmania

După ce, în luna aprilie, a avut-o ca invitată pe Mădălina Ghenea, în această seară, Mihai Gâdea va prezinta, în exclusivitate, povestea unui alt succes remarcabil. Românca Diana Dondoe, cunoscută în lume ca unul dintre cele mai respectate modele, vine la Sinteza Zilei, de la ora 21.30, la Antena 3.

Diana Dondoe, care a prezentat pentru Chanel, Miu Miu, Prada, Celine, Donna Karan, Moschino, Jean-Paul Gaultier, La Perla, Balenciaga, Sergio Rossi şi alte branduri de lux, va vorbi despre relaţia ei cu gloria, cu lumea sofisticată a modei, cu Leonard Cohen şi cu pasiunea sa ce i-a devenit materie de studiu la Sorbona, psihologia.

Cine este Diana Dondoe?

Diana Dondoe s-a născut în Craiova, pe 22 decembrie 1982 și a fost descoperită în București, de către Giani Portmann, un vânător de talente în ale modelling-ului.

Diana a debutat în septembrie 2002, la „Săptămâna Modei de la Paris”, iar câteva luni mai târziu avea deja primul ei pictorial de modă, fiind fotografiată de Juergen Teller, pentru revista „W”.

În urmă cu șase ani, Diana Dondoe a pozat pentru renumitul Calendar Pirelli. Shooting-ul a avut loc în Rio de Janeiro, iar Diana apare alături de alte celebrități, precum Naomi Campbell sau Adriana Lima.

Vezi cum se realizează fotografiile pentru Calendarul Pirelli. De la minutul 04:30, o poți vedea pe Diana Dondoe.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lypLvCNqf3U[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lypLvCNqf3U[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton