Homepage  / Știri / Televiziune

„SuperStar România” a trecut în următoarea etapă. 114 concurenți au primit tichetul auriu

„SuperStar România” a trecut în următoarea etapă. 114 concurenți au primit tichetul auriu
9

de Andra Stana,

Prima etapă a show-ului SuperStar România a ajuns la final. Sute de concurenți au venit în fața juraților de-a lungul celor șapte săptămâni și au demonstrat că sunt dispuși să muncească oricât de mult pentru visul lor. Dintre aceștia, 114 au obținut tichetul auriu și s-au calificat în etapa următoare.

Ultimii calificați sunt: Cristina Mudrenco, Ștefana Lepădatu, Cosmin Gherca, Hermina Hotca, Diana Tudor, Sebastian Benea și Corina Sucarov.

Stefana-LepadatuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Raluka: „Cel mai frumos proiect pe care l-am avut”

La finalul serii, jurații au tras o serie de concluzii după această perioadă.

Raluka s-a bucurat de tot ceea ce a văzut de-a lungul audițiilor și a spus: ”Este cel mai frumos proiect pe care l-am avut”.

Artista a ținut să precizeze care a fost factorul decisiv în alegerile ei: ”Mă bazez pe emoție. În cazul în care ajunge la mine, e tot ce îmi doresc”.

Smiley a completat că scopul lor este de a-i găsi pe cei care fac diferența: ”Căutăm oameni care să fie mult mai buni decât noi”, iar Carla’s nu a uitat nici de telespectatori: ”Sper că cei de acasă s-au regăsit în opțiunile noastre”.

Marius Moga a ținut să sublinieze: ”Rolul muzicii este să unească”, iar asta s-a întâmplat timp de 14 seri de audiții. România s-a bucurat de prestațiile celor mai tari concurenți.

Nu ratați săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, noua etapă a competiției. Drumul spre marele premiu începe să fie tot mai dificil.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Începe campania de votare la Premiile TVmania 2021!

„House of the Dragon” va avea o tonalitate diferită de „Urzeala tronurilor”

Kate Winslet va juca împreună cu Marion Cotillard și Jude Law în filmul biografic „Lee”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton