Homepage  / Vedete / Vedete străine

Surorile Elle și Dakota Fanning și-au înființat împreună o companie de producție și au deja un prim proiect

Surorile Elle și Dakota Fanning și-au înființat împreună o companie de producție și au deja un prim proiect

de Redactia Tvmania

Surorile Dakota Fanning (27 de ani) și Elle Fanning (22 de ani) și-au înființat o companie de producție numită Lewellen Pictures și au semnat deja pentru un prim proiect, informează people.com. 

 

Cele două actrițe au semnat deja un contract cu companiile media Civic Center Media și MRC (cea din urmă fiind partener în producția unor seriale premiate cu 94 de premii Emmy și 11 Globuri de Aur, printre care „Ozark” de pe Netflix și „The Outsider” și „Ecaterina” / „The Great” de pe HBO – în care Elle Fanning a jucat rolul principal, al țarinei Ecaterina cea Mare, alături de Nicholas Hoult). 

Primul lor proiect este un serial inspirat de bestsellerul New York Times „The Last House Guest”, scris de Megan Miranda și publicat în 2019 (cartea a fost tradusă și la noi, cu titlul „Ultimul oaspete”). Acțiunea sa se petrece în orășelul Littleport din Maine, unde bogații își petrec vacanțele în casele lor de vară, în care lucrează localnicii modestei comunități portuare, care își câștigă existența din turism. De obicei, turiștii și angajații nu au relații apropiate, dar Sadie Loman, o tânără bogată și Avery Greer, o tânără localnică din Littleport, se apropie una de alta și trăiesc o poveste străbătută de îndoieli, trădare și tragedie. Ele sunt nedespărțite în fiecare vară, timp de aproape un deceniu, până când Sadie este găsită moartă. În timp ce poliția consideră moartea ei o sinucidere, Avery își dă seama că un detectiv local și fratele lui Sadie, Parker, o învinovățesc de crimă. Ea trebuie să demonstreze că e nevinovată, înainte ca totul să se întoarcă împotriva ei. Romanul a fost caracterizat drept „o lectură inteligentă, expresivă, care explorează natura înșelătoare a memoriei și complexitatea prieteniei feminine”. 

„Suntem încântate să lansăm această companie și să facem echipă cu MRC, care a fost un partener excelent în proiectul «Ecaterina» / «The Great». Scopul nostru este să spunem povești variate, comedii și drame care să conțină experiențe umane autentice și nu doar perspectiva noastră”, au spus recent cele două surori într-o declarație comună. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton