Homepage  / Articole

Surorile Vega, Zuria şi Marimar, joacă împreună

Surorile Vega, Zuria şi Marimar, joacă împreună

de Redactia Tvmania

Puţini ştiu că Zuria Vega (Luciana din telenovela “Refugiul” de la Acasă) şi Marimar Vega (cea care i-a dat viaţă Elisei în “Emperatriz”) sunt surori. Cele două actriţe se împacă bine şi se susţin mereu, iar vara aceasta au avut ocazia să meargă în turneu cu piesa de teatru “No sé si cortarme las venas o dejármelas largas” (n.r. – “Nu ştiu dacă să-mi tai venele sau să le las să crească”), care are succes în Mexic.

Spre deosebire de Zuria (23 de ani), care după “Refugiul” nu a mai jucat în nici o telenovelă, Marimar (29 de ani) este implicată în tot felul de proiecte. Ea apare, în prezent, într-un serial produs de TV Azteca, “Amor cautivo”, alături de Arap Bethke, iar anul acesta a terminat filmările la drama “Los amorosos historias de la hermosa vida” şi la pelicula de acţiune “Ciudadano Buelna” (în care joacă alături de Bruno Bichir şi Sebastian Zurita).

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă a celor două fete, şi aici Marimar stă mai bine decât sora ei mai mică. Ea are un nou iubit, pe Luis Ernesto Franco, care face parte şi el din distribuţia piesei “No sé si cortarme las venas o dejármelas largas”, în timp ce Zuria este singură şi în gura lumii. În ultimele luni, tabloidele mexicane au dat-o drept mărul discordiei în despărţirea dintre Gabriel Soto şi Geraldine Bazan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton