Homepage  / Vedete / Vedete străine

Surpriză! Echipa „Friends” ar plănui să lanseze două episoade speciale, nu unul singur

Surpriză! Echipa „Friends” ar plănui să lanseze două episoade speciale, nu unul singur

de Redactia Tvmania

Tot răul spre bine, până la urmă. Deși episodul special „Friends”, realizat pentru HBO Max, a fost amânat pentru anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus, echipa a profitat că s-a adunat și a filmat repetițiile, scrie The Sun.

 

Vestea că, la 16 ani de la terminarea serialului, toți cei șase actori principali din „Friends” – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer – se vor reuni pentru un episod special, difuzat de HBO Max, a venit în februarie și a provocat vâlvă în rândul fanilor. 

În culise, producătorii negociaseră din greu pentru un orar care să convină tuturor celor implicați, cu filmările programate în mai. Când a devenit clar că planurile inițiale nu vor putea fi respectate, din cauza măsurilor împotriva pandemiei de coronavirus, episodul a fost amânat pentru 2021.

Dar Courteney Cox și regizorul Ben Winston au filmat un special de 90 de minute, despre discuțiile și repetițiile pe Zoom ale actorilor principali, și ar vrea să lanseze noul material înainte de episodul propriu-zis.

 

„În clipa în care filmările au fost anulate, toți au început să se panicheze pentru că a durat foarte mult să-și coordoneze programele și le era teamă că va dura un an și chiar mai mult până când vor putea să se adune iar”, a explicat o sursă pentru The Sun.

„Courteney a organizat imediat o întâlnire pe Zoom și toți s-au logat să lanseze diverse idei și propuneri pentru producători și a ieșit o sesiune în care au discutat aproape două ore. Și de atunci au tot avut discuții zilnice, iar Jennifer – care are programul cel mai încărcat -, i-a asigurat că va face tot ce poate ca ceilalți să nu fie nevoiți să aștepte luni întregi pentru filmări. Iar discuțiile lor pe Zoom sunt foarte haioase, e acolo destul material care poate fi folosit ca teaser sau chiar ca un special de sine stătător”, a continuat sursa citată.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton