Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Surpriză la „Bravo, ai stil!”. Cine este noua concurentă a show-ului de la Kanal D. A fost și la „Survivor”

Surpriză la „Bravo, ai stil!”. Cine este noua concurentă a show-ului de la Kanal D. A fost și la „Survivor”
16

de Andra Stana,

În vârstă de 34 de ani, Mellina intră în competiția de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Pe numele ei adevărat Mădălina Dumitru, tânăra este noua concurentă din show-ul moderat de Ilinca Vandici, după ce Ioana Filimon a fost descalificată.

Mellina este pregătită pentru o lupta stilistică de excepție. Ea vrea să cucerească publicul „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu ținute cât mai îndrăznețe și creative. Artista va intra în competiția de stil începând de miercuri, 17 noiembrie. Schimbarea, după ce în Gala de sâmbăta Ioana Filimon a fost descalificată pentru încălcarea regulamentului emisiunii.

Cine este Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Mellina este cunoscută publicului ca un artist complet, fiind cântăreață, compozitor, producător și textier. Cunoscută pentru hitul „Poza de album” featuring Vescan, care s-a bucurat de peste 70 de milioane de vizionări pe YouTube , și pentru colaborările cu Edward Sanda, Andrei Ștefănescu, Nosfezila, Mihai Chitu, Kamara, frumoasa șatenă a iubit încă din copilărie lumina reflectoarelor.

A început să danseze de când avea 5 ani, pasiune pe care a urmat-o până la 23 de ani, moment în care s-a apucat de muzică. În adolescență a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

Cine este Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Primele declarații ale Mellinei despre „Bravo, ai stil!”

„Mi-am dorit să intru în competiție tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea ce mă caracterizează ca stil, nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în aceasta zonă a modei. Am venit la „Bravo, ai stil! Celebrities” ca să învăț, să evoluez. Doresc să cresc și să bucur oamenii de acasă”, a declarat Mellina, noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Călătoria stilistică a concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D.

Cum a afectat-o participarea la „Survivor România” pe Mellina

Pe Mellina ați văzut-o și la „Survivor România”. Mellina a rezistat doar trei luni în competiția din Republica Dominicană. Cântăreața a plecat din „Survivor România” 2021 pe 11 aprilie, după ce a fost eliminată prin votul publicului.

La început, după ce a intrat în competiția din show-ul difuzat de Kanal D, Mellina a fost una dintre sportivele care reușea să iasă des învingătoare pe trasee. Câteva luni mai târziu, după ce a avut o cădere psihică și a devenit apatică, Mellina a realizat că a obosit și voia să se întoarcă în România.

Mellina, la Survivor RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

Sursa foto: Kanal D, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton