Homepage  / Vedete străine

Surpriză la dublu! Hilary Swank este însărcinată cu gemeni

Surpriză la dublu! Hilary Swank este însărcinată cu gemeni
10

de Cătălina Matei,

Prezentă în platoul emisiunii „Good Morning America”, Hilary Swank a dezvăluit, miercuri, că este însărcinată. Actrița în vârstă de 48 de ani va avea gemeni și se află deja în al doliea trimestru al sarcinii.

Câștigătoarea a două premii Oscar își dorește să devină mamă de mult timp și iată că, după ani de așteptare, dorința i se va îndeplini. Hilary Swank este însărcinată cu gemeni, iar vestea a foat dezvăluită chiar de actrița în vârstă de 48 de ani în timpul ediției din 5 octombrie a emisiunii „Good Morning America”.

”Acesta este ceva ce mi-am dorit de mult timp. Voi fi mamă”, a spus actrița din „Million Dollar Baby”. „Și nu doar de unul, ci de doi”, a mai adăugat Hilary Swank, care se află în al doilea trimestru de sarcină. Și tot Hilary a deazvăluit că există cazuri de gemeni atât în familia ei cât și în cea a soțului, antreprenorul Philip Schneider, cu care s-a căsătorit în următ cu patru ani, potrivit thedailybeast.com.  

 „Este o binecuvântare. Este un miracol. Este de necrezut”, a mai declarat actrița fără a da detalii dacă sarcina a fost obținută în urma unui tratament de fertilizare in vitro. „Mă simt grozav acum”, le-a spus ea lui Kelly Ripa și Ryan Seacrest, gazdele show-ului „Good Morning America ”, adăugând că hainele au început să nu i se mai potrivească.

Între timp, Hilary Swank a publicat pe contul său de Instagram un video realizat dintr-un colaj de imagini în care actrița își afișează cu mândrie burtica de gravidă.

Hilary Swank joacă în serialul „Before She Disappeared”

Compania canadiană Entertainment One a achiziționat drepturile pentru ecranizarea romanului „Before She Disappeared”, de Lisa Gardner, autoarea a peste 20 de romane publicate în 30 de țări și, în prezent, cel mai bine vândut autor din lista New York Times. Cartea ei stă la baza unui serial cu Hilary Swank, care joacă rolul principal și este și producător executiv, prin compania ei, Film Bandits.

Romanul Lisei Gardner, publicat în ianuarie 2021, o are în centru pe Frankie Elkin, o femeie de vârstă mijlocie, alcoolică în recuperare, care călătorește peste tot, obsedată de găsirea persoanelor dispărute ale căror cazuri au fost respinse, trecute cu vederea sau marginalizate de poliție, mass-media și opinia publică.

2018 TIFF – What They Had ScreeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton