Homepage  / Știri / Televiziune

Surpriză la „Imperiul Leilor” 2022. Cine este concurentul care i-a șocat pe Lei. „Succesul te orbește”

Surpriză la „Imperiul Leilor” 2022. Cine este concurentul care i-a șocat pe Lei. „Succesul te orbește”

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” 2022 a fost difuzată aseară, 2 martie, la Pro TV. Un antreprenor a produs surpriza emisiunii, după ce a refuzat ofertele primite de la Lei. Reacția acestora a fost memorabilă. „Succesul te orbește”, au comentat aceștia.

În primul sezon al show-ului „Imperiul Leilor”, Cosmin Răileanu i-a șocat pe investori cu planul său de afaceri și cu suma de care avea nevoie pentru dezvoltarea businessului său: 780.000 de euro. În ediția de miercuri, 2 martie, a emisiunii de la Pro TV, surpriza a fost și mai mare.

În 2020, Cosmin a fost refuzat de investitori. În acel moment, Leii au cam ironizat cifrele prezentate de el în emisiune, scrie protv.ro. Cu toate acestea, bărbatul nu s-a dat bătut și a continuat de unul singur. După doi ani, el se poate lăuda cu faptul că a reușit să-și crească afacerea. Cu toate acestea, este posibil ca schimbarea să fi fost ceva mai lentă decât ar fi reușit cu o infuzie de capital considerabilă.

Un concurent din primul sezon „Imperiul Leilor” a revenit în fața investitorilor

Miercuri, 2 martie, Cosmin a revenit la „Imperiul Leilor”. Omul de afaceri a cerut 2,5 milioane de euro pentru firma lui, care propune investiții într-un depozit virtual de materiale din construcții, de unde oamenii pot cumpăra direct din fabrică, fără intermediari. Pentru asta e gata să ofere 10% din acțiuni.

EL a mărturisit că are o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, lucru cu care i-a impresionat pe investitori. Însă, ei sunt sceptici că afacerea lui e atât de profitabilă precum spune. 

Chiar dacă ai o ideea bună, chiar dacă sunt de acord cu conceptul ideii tale și cum o pui în practică, tot nu sunt gata să investesc în afacerea ta”, a spus Cristina Bâtlan, și a explicat de ce. Ideea de business ar putea atrage atenția concurenților din piață, care ar putea să-i cumpere afacerea pentru a face profit sau pentru a „ucide” ideea, mai scrie sursa citată.

Dr. Wargha Enayati i-a făcut o ofertă

Dr. Wargha Enayati a fost convins că afacerea poate avea profit. Acesta este motivul pentru care i-a făcut o ofertă care a surprins pe toată lumea: 2,5 milioane de euro pentru 50% din acțiuni.

Dan Șucu s-a declarat și el interesat. El a oferit 2,5 milioane de euro pentru 25% din acțiuni. „Privește-o ca pe o ofertă serioasă”, i-a spus Șucu.

Nu în ultimul rând, Dragoș Petrescu a intrat și el cu o propunere de 2,5 milioane de euro pentru 30% și o opțiune de 2 milioane de euro de răscumpărare la cerere. „Ești cel mai șmecher. Ai dat 500.000 de euro pentru 10%”, i-a replicat Dr. Enayati.

Ar fi venit să se răzbune la „Imperiul Leilor”

Tuturor acestor propuneri de afaceri, Cosmin Răileanu le-a oferit un refuz unanim. „Voi mai merge o perioadă tot singur”.

Leii au considerat că el a venit să se răzbune sau să se laude cu ce a realizat de unul singur. „Cosmin este în acea postură în care cazi atunci când succesul te orbește. Ai părerea despre tine că ești mult mai valoros decât ești în realitate”, a spus Dragoș Petrescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton