Homepage  / Vedete / Vedete străine

Surpriză pentru Camilla Parker Bowles. Cum a reacționat când a dat nas în nas cu actrița care a jucat-o în „The Crown”

Surpriză pentru Camilla Parker Bowles. Cum a reacționat când a dat nas în nas cu actrița care a jucat-o în „The Crown”

de Andra Stana,

Camilla Parker Bowles a întâlnit-o, marți, pe actrița care a interpretat-o în serialul Netflix „The Crown”. Iată cum a trecut Ducesa de Cornwall de momentul stânjenitor de a da nas în nas cu Emerald Fennell.

Viitoarea „regină consoartă”, în vârstă de 74 de ani, s-a pomenit față în față cu Emerald Fennell (36 de ani) – actrița care a jucat rolul lui Parker-Bowles în sezoanele 3 și 4 din „The Crown” de la Netflix. Cele două au participat împreună la o recepție organizată cu ocazia Zilei Internațională a Femeii, marți, pe 8 martie.

Din fericire, soția Prințului Charles și actrița din „The Crown” nu au părut deranjate să se afle în aceeași încăpere, scrie nypost.com.

„Am avut emoții că voi fi aruncată în Turn – dar până acum, e bine”, a glumit câștigătoarea Premiului Oscar, în timpul evenimentului organizat la Clarence House. „[Camilla] este în centrul atenției de mult timp și s-a descurcat mereu cu grație.”

Ducesa a lăudat-o pe Fennell într-un discurs, în timpul petrecerii.

„Pentru mine, este foarte liniștitor să știu că, dacă ar trebui să cad în orice moment, alter ego-ul meu fictiv este aici să preia conducerea”, a spus, plină de umor, Parker-Bowles. „Așadar, Emerald, fii pregătită!”

„A fost deosebit de plăcut să o cunosc astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, pentru că, știți, face atât de multe pentru atâtea organizații caritabile, în special feminine”, i-a spus Fennell jurnalistului Georgie Prodromou la petrecere.

Emerald Fennell a fost nominalizată la Oscar, în 2021, pentru regizarea „Promising Young Woman”, cu Carey Mulligan în rol principal.

Cine o va juca pe Camilla în sezoanele 5 și 6 din „The Crown”

Actrița Olivia Williams va prelua rolul unei Camilla mai în vârstă în sezoanele 5 și 6 din „The Crown”. Ultimele două sezoane ale serialului Netflix vor prezenta familia regală britanică la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000.

Luna trecută, în timpul filmărilor noilor episoade din „The Crown”, hoții au furat bunuri în valoare de 200.000 de dolari. Este vorba de pietre prețioase, argintărie și antichități care ar fi dispărut de pe platourile de filmare ale serialului Neflix.

Un obiect pe care hoții l-au luat a fost o replică a unui ou rar Fabergé. Acesta i-a aparținut bunicului reginei Elisabeta a II-a, George V, în 1933, mai scrie sursa citată.

Sezonul 5 al serialului „The Crown” va avea o distribuție schimbată față de precedenta serie. După cum se știe deja, printre cei care s-au alăturat distribuției multpremiatului „The Crown” se numără câțiva dintre cei mai reputați actori britanici. Regina Elisabeta a II-a va fi interpretată de Imelda Staunton, iar Lesley Manville o va juca pe prințesa Margaret. Totodată, Elizabeth Debicki („Tenet” şi „Guardians of the Galaxy Vol. 2”) o va interpreta pe prințesa Diana, iar Dominic West („Aventura”, „Colette”, „Mizerabilii”), nou alăturat distribuției, îl va întruchipa pe prințul Charles. 

Și membrii familiei regale britanice se uită la „The Crown”

Se pare că unii membri ai familiei regale urmăresc pasionați serialul lui Peter Morgan. Potrivit revistei Hello!, fiul cel mic al Reginei, Contele de Wessex, Prințul Edward, și soția sa, Sophie, sunt mari fani.

La un moment dat, cândva, în 2017, cei doi au mers la Windsor pentru a se alătura reginei pentru „o cină informală în timp ce se uită la televizor sau la un film”, a dezvăluit o sursă. „Au un cont de Netflix și au îndemnat-o să se uite cu ei (la „The Crown”, n.r.). Din fericire, i-a plăcut foarte mult, deși evident că au existat câteva descrieri ale unor evenimente pe care le-a găsit prea mult dramatizate.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton