Homepage  / Vedete / Vedete străine

Surpriză pentru fanii „Emily in Paris”. Cine se întoarce în sezonul 3 al serialului Netflix

Surpriză pentru fanii „Emily in Paris”. Cine se întoarce în sezonul 3 al serialului Netflix
12

de Andra Stana,

Vești incitante pentru fanii „Emily in Paris”, serialul din portofoliul celor de la Netflix. Producătorul Darren Star a făcut recent un anunț interesant referitor la „Emily in Paris”, sezonul 3. Iată ce se întâmplă în continuarea poveștii cu Lily Collins în rol principal.

Lucien Laviscount, Alfie din „Emily in Paris”, revine în sezonul 3 al serialului

Darren Star, producătorul „Emily in Paris”, a anunțat că Alfie, interpretat de Lucien Laviscount, va deveni personaj permanent în serial. Acesta fusese prezentat ca personaj recurent în sezonul 2 al producției Netflix.

De asemenea, Star a confirmat că „Emily In Paris” va începe producția pentru al treilea sezon în această vară, scrie collider.com.

Lucien Laviscount, actorul de 29 de ani care a jucat rolul iubitului lui Emily Cooper în „Emily in Paris”, sezonul 2, se întoarce în continuarea producției Netflix. Anunțul, după ce soarta personajului său, Alfie, rămăsese în coadă de pește în finalul sezonului 2.

Laviscount s-a alăturat seriei în cel de-al doilea sezon jucând un bancher britanic, Alfie, care participă și la cursul de franceză a lui Emily. În cele din urmă, el devine un interes amoros pentru personajul titular. Alfie a devenit un favorit al fanilor, adăugând un strat suplimentar de complicații și haos comic triunghiului romantic deja existent al serialului.

Va fi interesant de văzut unde îl va duce sezonul viitor pe Alfie, personajul lui Laviscount, mai ales că sezonul precedent s-a încheiat cu personajul său dorind să plece departe de Emily.

Lucien Laviscount, Alfie din „Emily in Paris”, se întoarce în sezonul 3 al serialului NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Povestea din „Emily in Paris”, pe scurt

„Emily in Paris” o urmărește pe Emily Cooper (Lily Collins), un director american de marketing din Chicago, care se mută la Paris când compania ei achiziționează o firmă franceză de marketing de lux. Ea are sarcina de a reînnoi strategia de social media și de a aduce o perspectivă americană companiei franceze. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare,  ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

În sezonul 2, acum mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily se descurcă mai ușor, dar stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi.

La cursul de limba franceză, cunoaște un expat care o enervează la culme, dar care o și intrigă. Acesta este interpretat de Lucien Laviscount.

„Emily in Paris” a fost reînnoit cu încă două sezoane

În ciuda recenziilor mixte, Emily in Paris s-a dovedit a fi o completare populară la catalogul Netflix. În ianuarie 2022, la doar o lună de la premiera celui de-al doilea sezon, Netflix și-a demonstrat încrederea în show reînnoindu-l pentru două sezoane.

Laviscount se va alătura lui Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery și William Abadie, care sunt deja membri ai distribuției principale.

Încă nu se știe când va avea premiera cel de-al treilea sezon al lui „Emily in Paris”. Primul și al doilea sezon sunt disponibile pentru vizionare pe Netflix.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton