Homepage  / Vedete străine

Surpriză pentru fanii lui Leonardo DiCaprio. Ce a făcut actorul, după ce s-a spus că s-a despărțit de Gigi Hadid

Surpriză pentru fanii lui Leonardo DiCaprio. Ce a făcut actorul, după ce s-a spus că s-a despărțit de Gigi Hadid
9

de Andra Stana,

De mai multe luni de zile, despre Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid s-a tot scris. Ba că sunt împreună, ba că au ieșit împreună la restaurant, ba că s-au despărțit. Deși ultimele zvonuri spuneau că relația lor s-a încheiat, cei doi au fost văzuți din nou împreună, iar asta a dus la nașterea unor noi controverse. Ce au surprins de data aceasta paparazzi.

Leonardo DiCaprio, surprins din nou în compania lui Gigi Hadid

Cu toate că s-a tot zvonit că relația dintre DiCaprio și Gigi Hadid a luat sfârșit, cei doi au fost fotografiați împreună în Londra, acolo unde au ieșit la cină în compania tatălui actorului din „Titanic” și a mamei sale vitrege.

În acest sens, Leonardo DiCaprio a fost fotografiat sosind marți la un restaurant elegant din Londra, cu doar câteva momente înainte ca fosta sa iubită, Gigi Hadid, să intre în același local, scrie Page Six. Starul din „Titanic”, în vârstă de 48 de ani, a luat cina cu tatăl său, George DiCaprio, și mama sa vitregă, Peggy Ann Farrar.

Surpriză pentru fanii lui Leonardo DiCaprio. Ce a făcut actorul, după ce s-a spus că s-a despărțit de Gigi HadidIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nu este clar dacă Leonardo și rudele sale au luat de fapt cina cu Hadid, întrucât fostul cuplu a fost văzut părăsind separat restaurantul câteva ore mai târziu. De asemenea, publicația citată menționează că modelul de 28 de ani și starul din „Titanic” ar fi cazați la Chiltern Firehouse, un hotel de cinci stele din Londra.

Pentru ieșirea la restaurant, Hadid a ales să poarte o haină neagră lungă, pe care a asortat-o cu un pulover și pantaloni negri. Ea a adăugat o pereche de ochelari de soare și pantofi negri, în timp ce și-a ridicat părul blond într-un coc dezordonat.

Leonardo s-a îmbrăcat în stilul cu care deja și-a obișnuit fanii. Starul a purtat blugi negri, adidași albi, o jachetă neagră, o șapcă și o mască pe față.

Detalii despre idila dintre Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid

Cu toate acestea, o sursă a declarat anterior pentru Page Six că modelul nu se întâlnește cu starul din „Marele Gatsby”, ci mai degrabă cu unul dintre prietenii săi.

Despre idila dintre Hadid și Leonardo DiCaprio s-a scris pentru prima data în toamna anului trecut. Cu toate acestea, povestea ei de iubire cu starul din „Don’t Look Up” pare să se fi stins până în decembrie 2022.

O sursă a declarat anterior că relația modelului Victoria’s Secret cu Leonardo nu a devenit niciodată prea „serioasă” din cauza programelor lor conflictuale. În plus, Hadid s-a concentrat pe creșterea fiicei sale de 2 ani, Khai, pe care o împarte cu fostul iubit Zayn Malik.

„Gigi nu are energia necesară pentru a alerga după DiCaprio”, a declarat anterior o persoană din anturajul ei.

Hadid este departe de a fi singurul model cu care DiCaprio a avut o relație de când s-a despărțit de Camila Morrone, vara trecută. Starul din „Once Upon a Time… in Hollywood” a mai fost văzut în ultimele luni cu Irina Shayk, fosta iubită a lui Bradley Cooper, cu Eden Polani, în vârstă de 19 ani, și cu Victoria Lamas.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton