Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Surpriză pentru jurații „Bravo, ai stil!”, înainte de lansarea noului sezon. Cum a fost surprinsă Raluca Bădulescu

Surpriză pentru jurații „Bravo, ai stil!”, înainte de lansarea noului sezon. Cum a fost surprinsă Raluca Bădulescu
9

de Andra Stana,

 Mai este foarte puțin până la lansarea postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon „Bravo, ai stil!, ce va avea loc duminică, 2 aprilie. În așteptarea acestui eveniment, jurații au primit o vizită surpriză chiar în platoul emisiunii.

Jurații „Bravo, ai stil!”, surprinși de Denise Rifai

Denise Rifai a mers la filmările pentru „Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor ei succes în noul sezon și pe noua stație de televiziune, Kanal D2. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” nu a pierdut ocazia de a le pune „temutele” întrebări roșii juraților emisiunii.

Ilinca Vandici și cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, au primit-o cu bucurie pe Denise Rifai în noul platou al emisiunii. Cei patru s-au conformat atmosferei „roșii” impuse cu grație și umor de interlocutoarea lor.

La întrebarea „Ce ai în poșetă?”, Raluca Bădulescu a scos o geantă încăpătoare de sub pupitru. Acesta i-a uimit pe cei prezenți cu enumerarea ce părea fără sfârșit.

Surpriză pentru jurații „Bravo, ai stil!”, înainte de lansarea noului sezon. Cum a fost surprinsă Raluca BădulescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Bomboane, ciocolată, covrigei, farduri, bijuterii…  orice doreșți! De toate! Nu pot să vă arăt chiar tot!”, a spus Raluca Bădulescu.

Maurice a mărturisit că i se mai întâmplă să primească și el calificativul „Bravo, nu ai stil”, dar pentru el e important cine anume dă calificativul. „Depinde și cine îți spune. Ar trebui să te creditez foarte mult ca să-ți ascult părerea”, a spus Maurice Munteanu.

Alexandru Abagiu a dezvăluit care este produsul imbatabil de make-up care scoate pe oricine din încurcătură.

„Inteligența este cel mai bun produs de make-up. Și atâta timp cât transpare prin piele și nu pui prea mult «glet» pe suprafața ei, ai o sclipire specială”, a răspuns acesta.

Impresionată de vizita în platoul „Bravo ai stil!”, Denise Rifai le-a urat colegilor săi succes pe Kanal D2, noua stație TV care va emite din 2 aprilie.

„A fost o experiență interesantă, mi-ar plăcea să vin mai des pe platoul «Bravo, ai stil!». Le doresc succes colegilor mei, de acesta dată la Kanal D2!  Am foarță mare încredere în acest proiect («Bravo, ai stil!»)”, a spus Denise Rifai.

 Nu pierdeți, duminică, 2 aprilie, de la 19:00, marea lansare Kanal D2 cu o ediție specială “Bravo ai stil!”, ce deschide cel de-al optulea sezon al indrăgitului show. 

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton