Homepage  / Vedete româneşti

Surpriză pentru Theo Rose! Gestul emoționant făcut de bunicii micuțului Sasha. „Nu m-am gândit deloc”

Surpriză pentru Theo Rose! Gestul emoționant făcut de bunicii micuțului Sasha. „Nu m-am gândit deloc”
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose, Anghel Damian și micuțul Sasha Ioan s-au dus la părinții artistei, la țară. Aici, Theo Rose a avut parte de o surpriză neașteptată, la care a contribuit și partenerul ei, regizorul serialului „Clanul”, de la Pro TV. Familia cântăreței s-a pregătit cum se cuvinte pentru venirea bebelușului. Iată imaginile publicate de Theo Rose în mediul online.

Theo Rose, surpriză din partea familiei sale

Theo Rose, Anghel Damian și micuțul lor, Sasha Ioan, s-au dus la țară, la părinții artistei, iar aici au avut parte de o surpriză de zile mari. Familia artistei s-a pregătit cum se cuvine pentru prima vizită la țară a lui Sasha. Micuțul a fost așteptat cum baloane, tort, un ursuleț de pluș și cu multă iubire.

Theo Rose s-a emoționat foarte tare când a văzut cum a fost așteptată de familia ei. Pentru Anghel Damian, surpriza nu a fost chiar atât de mare pentru că el știa despre aceste pregătiri, după cum i-a dezvăluit iubitei sale.

„Băi, tati, ia uite!” i-a spus Theo Rose lui Anghel Damian, care fix atunci intra pe ușă, având în brațe mai multe bagaje.

Eu știam oarecum”, i-a spus Anghel.

Ce? Ce știai?”, a întrebat Theo Rose.

Că s-a adunat lumea”, i-a răspuns iubitul ei.

Theo Rose le-a arătat și fanilor ei cum au fost așteptați de familia sa.

Surpriză pentru Theo Rose! Cum au fost așteptați ea, Anghel Damian și micuțul Sasha de familia artisteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Hai să vă arăt cum m-au așteptat acasă, la țară, ai mei. Bine, asta e doar aici jos, că mi-au pregătit și sus cameră. Ce frumos! Ne-au făcut niște prieteni de aici din zonă care se ocupă cu aranjamente pentru evenimente, dar foarte frumos! (…) Ce ne-am bucurat noi când am ieșit din spital…

Nu am vorbit să pregătească nimeni casa, m-am bucurat doar că e curat, că făcusem curat fix înainte să plec și m-am bucurat că ajung și e curățenie. Nici nu m-am gândit la baloane, deși eu am mai făcut și eu pentru finuțul meu așa, dar nu m-am gândit deloc. Ne-a făcut aici frumos! Nașa i-a făcut!”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Ce cadou a primit Theo Rose pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian

Theo Rose a născut un băiețel perfect sănătos, miercuri, 14 iunie, iar ea și iubitul ei sunt în culmea fericirii. Artista a povestit ce cadou inedit a primit pentru fiul ei de la mama lui Anghel Damian.

La câteva ore după ce a născut, artista a intrat în direct printr-o intervenție prin video call la emisiunea „La Măruță”. Theo Rose a explicat de ce nu a putut să nască pe cale naturală.

A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că ‘tata o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată.

Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său.”, a povestit Theo Rose.

Apoi, Theo Rose a dezvăluit că a primit un cadou special de la mama lui Anghel Damian. Aceasta i-a oferit un talisman, o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să-i aducă noroc bebelușului.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, am primit o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică”, i-a mai spus Theo lui Măruță.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton