Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Surpriză, surpriză: Andreea Marin, supărată pe Bănică

Surpriză, surpriză: Andreea Marin, supărată pe Bănică

de Redactia Tvmania

Andreea Marin (38 de ani) a confirmat luni seara, la „Happy Hour”, că are o relaţie de 2-3 luni cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk (27 de ani) şi a spus că a fost deranjată de comentariul fostului soţ, Ştefan Bănică Jr., care ar fi sugerat că ea ar fi început această relaţie în timp ce era căsătorită.

Andreea Marin a confirmat că are o relaţie de 2-3 luni cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, pe care l-a cunoscut anul trecut când îşi trata problemele ei de sănătate şi i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă, la emisiunea acestuia de la Pro TV, că a fost “uimită” de insinuările fostului soţ, Ştefan Bănică Jr. că ar fi început această relaţie în timpul căsniciei lor.

Ştefan Bănică declarase, când s-a aflat de relaţie, că “din momentul în care am divorţat, fosta mea soţie e liberă să facă tot ce vrea, ca şi mine de altfel. Sigur, drumurile în Turcia din ultimii doi ani şi poziţia neclară vis-a-vis de presupusa ei relaţie a trezit noi speculaţii. Potrivit celor apărute în presă rezultă că relaţia dintre ei ar fi din timpul căsătoriei noastre, însă nu vreau să comentez. Din respect pentru fiica mea, dar şi pentru mine, nu vreau să vorbesc despre asta”.

Andreea Marin a catalogat speculaţiile drept “o enormitate”. “M-a surprins că Ştefan a făcut o speculaţie pe tema relaţiei mele, că ar fi început în timpul căsniciei. Ştiţi bine că au fost tot felul de speculaţii la adresa lui şi eu nu am fost altfel decât alături de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru căsnicia lui, până la capăt”.

De altfel, potrivit propriilor ei declaraţii, Ştefan Bănică se opune –deocamdată- să îşi lase fetiţa, pe Violeta (5 ani) în vacanţă în străinătate cu mama ei.

„I-am spus în repetate rânduri că vreau să plec din ţară cu fiica noastră şi el nu îmi dă acordul. Trebuie ca el să-mi dea acordul şi deocamdată nu am primit acest acord. Cred că e o problemă de percepţie. În viaţă nu te aştepţi la multe.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton