Homepage  / Articole

Surse: Brad și Angelina se căsătoresc în weekend

Surse: Brad și Angelina se căsătoresc în weekend

de Redactia Tvmania

Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi pirostriile în acest weekend. Asta spun sursele citate de site-ul femalefirst.co.uk, care au confirmat că părinţii lui Pitt au ajuns deja în Franţa şi s-au cazat la castelul pe care îl fiul lor. Se pare că nunta va coincide cu aniversarea de 50 de ani de căsnicie a părinţilor lui Brad Pitt, iar agitaţia ar fi în toi.

„Brad a zburat acolo ca să supravegheze pregătirile, dar toţi sunt deja acolo. Se spune că totul se pregăteşte pentru Jane şi Bill (părinţii lui Brad), dar unii cred că altul ar putea fi evenimentul. Chiar şi bijuteriul privat al Angelinei e prezent”, a spus o sursă, citată de The Sun.

Brad şi Angelina s-au cunoscut în 2005, când au filmat împreună pentru „Dl şi Dna Smith”, şi au anunţat că se logodesc în luna aprilie a acestui an.

Planul lor „secret” este să organizeze o mică ceremonie la Chateau Miraval, castelul lor din sudul Franţei. Printre invitaţi, care nu vor fi mai mulţi de 20, se află şi George Clooney (51), care nu a ajuns încă în Franţa.

„George şi Brad sunt cei mai buni prieteni, aşa că nu ar lipsi de la eveniment. El se află acum la casa lui din Italia, dar ar putea să ia un avion până în Marsilia şi să ajungă într-o oră. E agitaţie în adevăratul sens al cuvântului pe proprietatea lui Brad Pitt”, a spus o sursă.

Brad i-a luat Angelinei un ceas de 250.000 de lire

Brad (48) i-a cumpărat viitoarei sale mirese unul dintre cele mai scumpe mărci de ceasuri din lume, un Patek Philippe Minute Repeater în valoare de 250.000 de lire sterline.

„Brad s-a decis să cumpere unul dintre ceasurile uimitoare după ce a cunoscut un membru al familiei Stern la un târg de ceasuri, din Basel. Are sunete asemănătoare cu cele ale Big Ben-ului şi e construit manual. L-a ridicat personal de la Geneva şi i-l va da cadou lui Angie înaintea nunţii”, a explicat o sursă pentru publicaţia amintită.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton