Homepage  / Televiziune

Survivor România, 10 aprilie 2022. Daniel Pavel: ”Mai am un anunț extrem de important”

Survivor România, 10 aprilie 2022. Daniel Pavel: ”Mai am un anunț extrem de important”

de Ioana Maria,

În această seara, la Survivor România 2022 se anunță o înfruntare dificilă, fiind programat jocul pentru a recompensă pe placul tuturor concurenților emisiunii de la Pro TV.

UPDATE 11 aprilie: Jocul de recompensă de aseară, 10 aprilie, de la Survivor România 2022, de la Pro TV, a fost câștigat de Faimoși, cu scorul de 10 la 8. După care a urmat un joc de volei între echipe mixte, formate din jucători de la Războinici și de la Faimoși. Jocul s-a dat între echipa Tigrilor și echipa Vulturilor. Tigrii au fost cei care au câștigat.

Apoi, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important la Survivor România 2022, care i-a luat prin surprindere pe concurenți.

În această noapte Dominicană, în această conjunctură extraordinară, mai am un anunț de făcut pentru voi, un anunț extrem de important. Tot ceea ce știți despre Survivor România urmează să se schimbe în această seară. Ceea ce urmează să se întâmple este următorul lucru. Începând din acest moment, din această seară, toată aventura Survivor România care urmează, o veți continua și o veți simți în această formulă în care sunteți acum. Voi – Vulturii, voi – Tigrii, iată Survivor România de acum înainte! În acest moment, echipele sunt mixate. Aventura Survivor continuă în aceste formule de luptă”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Știre inițială:

Diseară, de la ora 20:00, începe o nouă săptămână dură pentru cei 15 concurenți rămași în joc. 

După ce Laura Giurcanu a părăsit competiția, în această seară vom vedea primele discuții care au apărut în triburi.

Cea mai bună prietenă a concurentei eliminate, Elena Chiriac va realiza că începe o perioadă grea pentru ea: ”Sunt pregătită să fiu singură”.

De cealaltă parte, în tabăra Războinicilor, Alexandra Duli consideră că Elena își va schimba strategia: ”nu poate să ne întoarcă pe noi, cum a făcut înainte în echipa Faimoșilor. Știm de ce am venit aici, să plece fiecare din Faimoși acasă”.

Deși au avut o săptămână încărcată de înfrângeri, Faimoșii vor să forțeze o revenire! Înaintea jocului de recompensă, aceștia vor face câteva declarații încărcate de motivație.

Mari va admite că este dispusă să lase orice conflict în urmă: ”Pentru mine contează foarte mult să câștigăm, șterg orice și-mi susțin colegii”, iar TJ va completa că are în minte doar câștigul: ”Să intru pe traseu, să aduc cât mai multe puncte”!

Jocul de Recompensă îi va pune față în față cu o misiune dificilă, dar și cu o miză pe măsură: șansa de a ieși, încă o dată, de pe insula lor și de a se bucura de o zi de relaxare!

Apoi, în cea de-a doua parte a serii, concurenții se vor relaxa prin joc, în cadrul unui meci de volei, încărcat cu surprize. 

Și cum niciodată lucrurile nu sunt simple, Daniel Pavel va încheia prima ediție a săptămânii cu o serie de vești incredibile: ”Mai am un anunț de făcut, un anunț extrem de important”…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton