Homepage  / Televiziune

Survivor România, 15 februarie 2023. Codruța Began a părăsit competiția. Primele declarații

Survivor România, 15 februarie 2023. Codruța Began a părăsit competiția. Primele declarații
14

de Andra Stana,

Miercuri seară, 15 februarie, Faimoșii și Războinicii au participat la consiliul de eliminare. La finalul ediției, unul dintre concurenții din echipa albastră de la Survivor România 2023 a plecat acasă. Iată ce a spus Codruța Began despre experiența trăită în Republica Dominicană, alături de colegii ei Războinici.

Update, 16 februarie 2023:

Codruța, primele declarații după ce a aflat că părăsește competiția Survivor România – 15 februarie 2023

Codruța Began este concurenta eliminată de la Survivor România 2023, în ediția de miercuri, 15 februarie. Ea a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. 

„Vreau să cred că plec cu fruntea sus, că am trăit cea mai tare experiență a vieții mele. Sunt recunoscătoare că am ajuns până aici, că am luptat cu toate forțele. M-am simțit și mă simt foarte onorată că v-am cunoscut. Și mă simțeam foarte onorată atunci când îmi pronunțați numele. Sunt onorată că am luptat împotriva Faimoșilor. Am o admirație aparte pentru cei care au reușit să facă ceva cu viața lor”, a spus Codruța înainte de plecare.

Survivor România, 15 februarie 2023. Codruța Began a părăsit competitia. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Codruța a menționat că părăsește împăcată competiția din Republica Dominicană. Războinica a explicat chiar că s-a împăcat cu toți colegii ei, cu toate că între ei au existat unele discuții și probleme.

„Cel mai tare mă bucură sentimentul că am făcut parte din cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Războinici. Cred că asta mă încântă și mă bucură cel mai tare, că mă simt onorată că sunt aici, că mă simt Războnică alături de el. Eu… fiind cea mai în vârstă dintre toți… Am încercat să fac față provocării și să mă ridic la înălțimea lor. Sper ca echipa să fie mândră de mine. Regret că am fost subiectul unor discuții și certuri, dar astea sunt greu de evitat. Plec împăcată, chiar dacă am avut parte de discuții, am făcut pace absolut cu toți”, a spus aceasta.

Cine a câștigat jocul de comunicare de la Survivor România – 15 februarie 2023

În ediția de miercuri, proba de comunicare a fost câștigată de Războinici, cu scorul de 10 la 5. La jocul de comunicare, recompensa a fost scrisoare de la persoana iubită din viața concurenților.

Scrisoare electronică de la persoană iubită”, a spus prezentatorul Dan Pavel, miercuri seara, la Survivor România.

Știrea inițială, 15 februarie 2023:

În această seară, 15 februarie 2023, urmează să aflăm cine părăsește competiția Survivor România. Ce reacții apar în tribul Faimoșilor după ce au pierdut jocul pentru Imunitate.

Cine părăsește Survivor România – 15 februarie 2023

Imunitatea. Jocul care îți dă șansa de a mai avea cel puțin încă o săptămână asigurată în cel mai puternic format din lume. La Survivor România, aseară s-a dat cea de-a doua bătălie pentru totemul mult visat. Faimoșii și Războinicii au avut un singur gând: să ajungă la Consiliul de Nominalizare fără grija de a pierde pe cineva din echipă.

După ce luni seara, Faimoșii au avut câștig de cauză, lucrurile s-au inversat în cel de-al doilea joc. Motivați și dornici să-și asigure liniștea, Războinicii au reușit să strângă punct cu punct și s-au impus până la final. Astfel, tribul roșu a ajuns la Jocul pentru Imunitate personală unde Remus Boroiu și Carmen Grebenișan au câștigat, pentru prima dată, în acest sezon.

Carmen Grebenisan Imunitate personala la Survivor Romania 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

DOC, în conflict cu colegii din trib

La Consiliul de Nominalizare, liniștea tribului a fost dată uitării. Votul de grup a trimis-o pe Ada Dumitru la decizia celor de acasă, iar cei doi purtători de colan de Imunitate i-au numit pe Kamara și Bianca. Astfel, șase concurenți au fost nevoiți să simtă emoția momentului în care Daniel Pavel a dat start vot!

În această seară, miercuri, 15 februarie, vom vedea ce reacții apar în tribul Faimoșilor după ce au pierdut jocul pentru Imunitate. Se pare că DOC nu a ținut cont de discuțiile anterioare și va avea parte de un conflict în cadrul echipei, în ciuda faptului că el va spune clar: ”Nu sunt omul care să facă alianțe de dragul lor”.

Carmen Grebenișan: „Am venit să spun ce am de zis și asta e posibil să deranjeze”

Pe de altă parte, Carmen Grebenișan, vizibil deranjată de modul în care s-a votat, va transmite un mesaj extrem de sincer: ”Nu tind spre alianțe. Am venit să spun ce am de zis și asta e posibil să deranjeze”.

Tot diseară, pentru concurenții rămași în competiție urmează un joc încărcat de emoție. ”Una dintre cele mai puternice forțe descătușate este iubirea”, va spune Daniel Pavel, iar triburile vor arăta asta prin forța demonstrată în joc.

Cine va câștiga recompensa de Comunicare? Cine va pleca acasă? Cum se va încheia săptămâna aceasta din cel mai puternic reality show? Aflăm în doar câteva ore!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton