Homepage  / Televiziune

Survivor România, 17 ianuarie 2023. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. „Era clar că mă vor nominaliza”

Survivor România, 17 ianuarie 2023. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare. „Era clar că mă vor nominaliza”
6

de Andra Stana,

Survivor România 2023 a continuat marți seară, 17 ianuarie, cu o nouă ediție plină de suspans. Cei trei concurenți propuși spre eliminare fac parte din echipa Războinicilor. Iată despre cine este vorba și ce părere au fanii show-ului de la Pro TV.

„Survivor România“. Cine sunt concurenții nominalizați pentru eliminare – 17 ianuarie 2023

Faimoșii au câștigat în ediția de marți seară, 17 ianuarie, proba de imunitate. Apoi, Carmen Grebenișan, care a adus două puncte echipei sale, a fost cea care a primit totemul de imunitate.

Ulterior, la jocul pentru Imunitate personală au intrat Războinicii, iar câștigătorii totemurilor au fost Alexandra Porkolab și Andrei Krișan.

Marți seară, la Survivor România a urmat un nou Consiliu de nominalizare, iar Războinicii au arătat în mod categoric că nu o mai vor pe Maria Lungu în tribul lor. Astfel, ei au nominalizat-o pentru eliminare. Apoi, Andrei Neagu a fost nominalizat de către Alexandra Porkolab, Codruța Began de către Andrei Krișan.

Scorul final a fost de 10 la 6 pentru Faimoși.

Era clar că mă vor nominaliza. N-o să-mi închidă gura nimeni, niciodată. Dacă o să plec acasă, o să plec pe barba mea și știu că eu am pus punct“, a spus apoi Maria Lungu.

Razboinicii-Consiliu-Nominalizare-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ulterior, pe Instagram, fanii și-au arătat indignarea față de atitudinea Mariei. „Acasă Maria!! Caracter foarte prost! Se crede la puterea dragostei. Aloo, aici ai venit sa ții cu echipa și sa ii susții!!!! Vot Codruța și Andrei!!!!” (…) „Doamne, are impresia ca ea n-o sa aiba si ea 45 de ani?! Auzi, cica varsta inaintata la 45”, sunt doar două dintre comentariile postate în mediul online de cei care urmăresc show-ul prezentat de Daniel Pavel.

Cine pleacă acasă în ediția de miercuri, 18 ianuarie 2023

Mâine (18 ianuarie 2023, n.r.) este un episod interesant. Aflăm cine pleacă acasă și oare…se va mai face o eliminare de pe plajă?”, este mesajul scris pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Survivor România” 2023.

„Mă bucur extrem de mult faptul că eliminarea stă în mâinile jucătorilor și nu mai ține de votul publicului, care sincer e cam orb momentan …sunt superbe eliminările așa”, a comentat unul dintre fanii emisiunii, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton