Homepage  / Știri / Televiziune

Surpriză uriașă la Survivor România 2021. Cine a părăsit competiția. „Să mă ierți, frate!”

Surpriză uriașă la Survivor România 2021. Cine a părăsit competiția. „Să mă ierți, frate!”

de Redactia Tvmania

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 au vărsat lacrimi în momentul în care Daniel Pavel a anunțat eliminarea concurentului pe care țoață lumea l-a respectat și s-a inclinat în fata lui în competiție. 

Daniel Pavel a convocat Consiliul de Urgenta în urma căruia a anunțat ce concurent urmează să fie eliminat de la Survivor România 2021.
„În aceasta seara, ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi membri accidentați la ultimele jocuri. Din rațiuni medicale, s-au făcut analize, s-au făcut investigații, însă în aceasta seara suntem în măsură să vă spunem că părăsește competiția Survivor România.”

Veste tristă pentru Faimoși. Din cauza problemelor medicale, Cătălin Moroșanu părăsește Survivor România 2021. Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul, cu doar câteva minute în urmă.

„Sănătatea este cea mai importantă. Vreau să ajung în România pe picioarele mele. Asta este… În viață, fiecare are un destin și destinul meu a fost să mă opresc aici cu acest concurs. Rolul meu se încheie aici. Am intrat cu 115 kilograme, stângaci, dar sunt mândru că mi-am ajutat echipa. O să iau cu mine faptul că am trăit această experiență și am realizat că avem o mulțime de lucruri pe care trebuie să le prețuim acasă.

O să plec cu senzația că Survivor a fost cea mai grea competiție la care am participat eu. Să nu uitați niciodată că destinul are ceva de lucru cu voi și trebuie să-l împliniți frumos. A fost o plăcere să vă cunosc pe toți. Mult succes”, a declarat „Moartea din Carpați”.

„Mă bucur din suflet că te-am cunoscut. Această rivalitate m-a făcut să mă simt un om mai bun. Ești un om extraordinar”, i-a transmis, cu lacrimi în ochi, marele său rival, Starlin.

Survivor România 2021. Zanni a încălcat regulamentul competiției. Ce a făcut 

Primul Consiliu de Nominalizare de la Survivor România 2021 vine cu un deznodământ șocant în ce-l privește pe Zanni în competiție.

Daniel Pavel face pentru prima data un anunț în cadrul acestui sezon de Survivor Romania 2021 despre masurile ce vor fi luate în ce-l privesc pe Faimos: „Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul desi știai că nu se poate și nu e voie, o să luam o decizie în zilele următoare și o să ți-o comunicam!”

Plecarea lui Moroșanu pare că i-a afectat foarte tare pe Faimoși și dar și pe Războinici. Cel care face prima observație în acest sens este Albert Oprea: „Cu siguranță, plecarea lui Morosanu îi va afecta clar pe Faimoși. Cum a zis-o el, era un lider adevărat!”

Din tabăra Faimoșilor, cea care dezvăluie anarhia din mijlocul echipei este noua concurenta Irisha care spune clar că :„Iubirea a murit, respectul a murit și a început strategia! Și Elena și Zanni, acolo s-a produs un boom, sunt doi ghețari!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton