Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, reacție nervoasă fără precedent asupra lui Albert Oprea!

Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, reacție nervoasă fără precedent asupra lui Albert Oprea!

de Redactia Tvmania

Update 7 mai: Sebastian Chitosca și Albert Oprea, la un pas de a se lua la bătaie pe traseul de la Survivor Romania, în timpul jocului de recompensă. 

Conflictul celor doi adversari este unul mai vechi însă de aceasta data lucrurile au scapăt de sub control, deoarece Sebastian a explodat în momentul în care Albert i-a spus în ciuda că a castigat duelul, adresandu-i cuvinte malițioase. Sebi: De ce mă înjuri? Albert: Hai, mai, s-o dam după. Sebi: Nu l-am înjurat niciodată! Ce te arunci mai, așa că sirenele pe aici? Tu data trecuta, când m-ai luat de gât, eu am stat în picioare, bai! Albert: Am băgat mana în tine? Sebi: Femeie obosita! Tu ai înjurat primul, că să știi! După un schimb de replici jignitoare Sebastian și Albert au fost despărțiți de colegii lor, care au intervenit pentru a încercă să evite o noua altercație intre cei doi adversari. Culita a încercat să îl calmeze pe Sebastian, în vreme ce Bogdan l-a îndepărtat pe Albert și a încercat să aplaneze conflictul iscat. Pe de alta parte, Sorin a intervenit în disputa celor doi, acuzandu-l pe Albert că este prefăcut.

 

Survivor România, 6 mai 2021. Doi concurenți ajung la un pas de a se lua la bătaie în timpul jocului de recompensă la Survivor România. Culiță Sterp a intervenit să-i despartă.

Desi par uniti pe traseu, la jocuri, Războinicii au în continuare multe conflicte care mocnesc în interiorul echipei. Măria Chitu și Albert sunt din nou pusi la zid de către Sorin, care susține că datorita lui, cei doi colegi ai sai au devenit niste victime în fata telespectatorilor și acest lucru îi ajuta foarte mult deoarece primesc multe voturi de susținere.

„Atât Albert, cât și ea ar trebui să-mi mulțumească! Eu în principal i-am făcut victime, ceea ce acasă prinde foarte mult!”, spune Sorin.

Mai mult și Bogdan, noul concurent din tabăra Războinicilor face dezvăluiri din interiorul echipei sale, afirmând că „Sorin îl face pe Albert fals.” Nici Adelina Dămian nu este de acord cu certurile persistente dintre Sorin, Albert și Măria: „Mi se pare că sunt atât de deep toate discuțiile și problemele și frustrările”.

 

Albert și Sebastian la un pas de bătaie pe traseu! De la ce a pornit scandalul

Albert și Sebastian ajung la un pas de a se lua la bătaie în timpul jocului de recompensă la „Survivor Romania”. Pe traseu, bătălia va fi una crâncena și concurenții vor da totul pentru a câștiga. 

Presiunea uriașă își va spune din nou cuvântul asupra concurenților. Sebastian Chitosca și Albert Oprea ajung din nou la cuțite, însa de aceasta data, cei doi vor fi la un pas de a se lua la bătaie, sub privirile îngrozite ale colegilor lor. Culiță Sterp, când a văzut că lucrurile riscă să ia o întorsătură și mai dramatică, a intervenit să-i despartă de cei doi concurenți Survivor. Acesta l-a împins pe Sebastian desparte de rivalul său.

 

https://www.youtube.com/watch?v=A7Vl910N7Xo&ab_channel=KanalDRomania

 

Raluca Dumitru, amenințări fără precedent la adresa Elenei Marin!

Daca în tabăra Razbonicilor exista un conflict continuu între Sorin și Albert, în echipa Faimoșilor, cea care este pusă mereu la zid de colegii săi este Elena Marin. De aceasta dată izbucnește un nou conflict între Raluca Dumitru și Elena Marin. Cearta celor două Faimoase începe după ce Raluca lansează amenințări grave la adresa colegei sale. 

Raluca: Iubita mea, vezi cum vorbești cu mine! Cred ca te iau de cozile alea… nu aici, când ieșim din emisiune, Elena!

Elena: Serios, ce amenințare!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton