Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2021, ediția din 11 aprilie. Eliminare șocantă la Survivor România!

Survivor România 2021, ediția din 11 aprilie. Eliminare șocantă la Survivor România!

de Redactia Tvmania

UPDATE 12 aprilie: Eliminare șocantă la Survivor România! Mellina este cea care pleacă acasă în această seară.

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta.

Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea. Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu a zis că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina.

 

Survivor România 2021, ediția din 11 aprilie. Miza fabuloasa la Survivor Romania! Daniel Pavel face un anunt uluitor! Aflati cine va parasi competitia, astazi, 11 aprilie, intr-o editie incendiara de la ora 20:00, la Kanal D.

Faimoșii l-au propus pentru eliminare pe Jador, cu intenția de a-l salva pe Sebastian Chitoșcă. Faimoșii au vrut ca Jador și Sebastian Chitoșcă să aibă același număr de nominalizări și să intre la votul publicului împreună, însă cel care a primit două voturi a fost doar cântărețul.

Manelistul a fost nominalizat în ediția din seara zilei de sâmbătă, 10 aprilie. Vestea l-a luat prin surprindere, dar a considerat-o ca fiind corectă, întrucât nu a reușit să aducă puncte echipei.

Survivor Romania 11 aprilie: Jador, sceptic in privinta noilor colege

Dupa cel de-al doilea consiliu de nominalizare, Faimosii l-au propus spre eliminare pe Jador, dupa ce au pus la cale o strategie pentru binele tuturor membrilor echipei.

Desi initial Jador a parut destul de surprins de faptul ca a fost nominalizat spre eliminare, acesta a realizat ulterior ca nu va fi in pericol real de eliminare, deoarece spera si de aceasta data ca va fi favoritul publicului, ceea ce automat il va proteja.
Pe de alta parte, Jador le ia in colimator pe cel doua noi fete intrare recent in echipa sa si incearca sa le studieze mai bine atitudinea si comportamentul, deoarece este destul de sceptic in ceea ce le priveste.

„Noile mele colege sunt frumoase, dar nu sunt genul de femei doar frumoase si atat! Ascund ceva! Pozitiv sau negativ!”, spune Jador.

Pierderea celui de-al doilea joc de imunitate si situatia dificila in care au ajuns de a face nominalizari in consiliul de seara trecuta, a reaprins vechile tensiuni in tabara Faimosilor. Sebastian Chitosca sustine ca tot ceea ce s-a intamplat in cadrul consiliului a fost fals, deoarece strategia gandita de colegii sai nu va da roadele dorite.

Faimosul este extrem de inversunat pe colegii sai, deoarece crede ca tot el va ajunge in cele din urma sa fie nominalizat in consiliul de eliminare de duminica seara, intrucat Jador va fi protejat de public asa cum s-a intamplat de fiecare data.

„Pentru mine, consiliul de aseara a fost unul destul de fals!”, spune Sebastian, conform kanald.ro

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton