Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Survivor România 2021. Motivul pentru care Zanni și Adelina Damian sunt nedespărțiți

Survivor România 2021. Motivul pentru care Zanni și Adelina Damian sunt nedespărțiți

de Redactia Tvmania

Marea schimbare survenită la „Survivor România”, ediția din 2021, aceea a unificării echipelor Războinicilor și Faimoșilor, a dus la crearea unor noi strategii, precum și a unor posibile noi atracții între concurenți. Ultimele zvonuri îi au în prim-plan pe Zanni și Adelina, scrie kanald.ro.

Potrivit sursei citate, Zanni și Adelina Damian formează în prezent o alianță surprinzătoare, totul fiind o strategie pentru a se apropia, treptat, de marele premiu pus în joc de cei de la Kanal D.

Deocamdată nu poate fi vorba despre o relație între ei, chiar dacă cei doi concurenți de la „Survivor” sunt mereu împreună.

Primii care au sesizat și, ulterior, comentat relația dintre Războinică și Faimos au fost Ștefan Ciuculescu și Elena Marin:

„Zanni e lipit de Adelina, e clar că s-au apropiat foarte mult”

Sebastian Chițoșcă, prietenul de strategii al lui Zanni, a remarcat la rândul său că faptul că a fost dat la o parte de către Faimos. De aceea, a și atacat-o de curând pe Adelina:

„Sincer, pe noi ne-a ajutat că ai rămas în competiție, că avem șanse mari să vă batem!”

Imediat după aceea, Adelina a comentat vorbele lui Sebastian, care nu prea i-au picat bine. Ea s-ar fi așteptat că măcar Războinicii să îi sară în apărare:

„Sincer, când a zis Sebi că reprezint un dezavantaj, mă așteptam ca macăr cei doi acolo, Maria și Albert să zică ceva….”

 

 

Sursa foto: captură ecran

 

Citește și:

https://www.tvmania.ro/sezonul-5-la-casa-de-papel-netflix-295877

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton