Homepage  / Știri / Televiziune

Survivor România 2021. Noi concurenți se alătură celor două echipe aflate în competiție

Survivor România 2021.  Noi concurenți se alătură celor două echipe aflate în competiție
5

de Redactia Tvmania

Surprizele continuă la „Survivor România”! Daniel Pavel va anunța în ediția de joi că noi concurenți se vor alătura echipei Famioșilor, cât și a Războinicilor!

Anunțul va fi făcut chiar înainte de începerea jocului pentru recompensă de Daniel Pavel. Se pare că vestea îi bucură teribil pe concurenții aflați deja în competiție având în vedere uralele de aplauze pe care le vor stârni noii competitori. 

Prezentatorul reality-show-ului „Survivor România” i-a anunțat că noi concurenți li se alatură celor două echipe. Vestea vine la momentul potrivit ținând cont că au rămas din ce în ce mai puțini, iar ambele echipe au început să obosească.

Noi concurenți intră în competiția „Survivor România”. Cine sunt aceștia

 
În mediul online se vehiculează că una dintre posibilele concurente care ar putea intra în această săptămână la „Survivor România” este Andreea Lodbă. O tânără de 23 de ani care ar urma să se alăture echipei Faimoșilor. Andreea este angajată într-o companie multinațională ca specialist în marketing și este pasionată de sport. Aceasta a jucat în serialul românesc de la Kanal D „Moldovenii”. 
 
 

178799199_503735174400729_8568126665248805982_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

 

Până când vom descoperii toți concurenții, tensiunea din ambele tabere atinge cote alarmante. Din promo-ul emisiunii, Războinicul Sorin dezvăluie  că plecarea lui Starlin l-a înrăit, iar gesturile făcute de coechipierii săi Albert și Maria l-au făcut indiferent. Pe de alta parte Marius Crăciun face o serie de dezvăluiri incendiare din tabăra Războinicilor. 

Se pare că în tabăra lor s-ar fi format un cuplu amoros. Este vorba de Albert și Maria!

 

„Uneori se țin în brațe sau dorm față în față foarte apropiați”, spune Marius Crăciun.

 
Lucru recunoscut ulterior și de Albert: „Mai este și frig, mai e și…na, asta este!”

Și Sindy este de parere că Maria nutrește ceva sentimente pentru Albert.

 

Strategiile se schimbă și în tabăra Faimoșilor

Tot joi, de la ora 20.00 vom putea vedea că stategiile se schimbă și în tabăra Faimoșilor.  Zanni dezvăluie că Irisha și Culiță Sterp s-au aliat, iar Sebastian Chitoșcă este deranjat de atitudinea noului concurent, Ștefan Ciuculescu:

Irisha îi declară război deschis lui Sebastian Chitoșcă! Deși nu este de mult timp în competiție, conflictele dintre cei doi sunt din ce în ce mai acerbe. Faimoasa îl amenință pe Sebastian cu eliminarea, spunându-i că va pleca acasă înaintea celor recent intrați:

 

„Vine maimuțoiul ăsta de trei zile și ne ia peste picior așa cum vrea el”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton